HOROSKOP

Dnevni horoskop za 21. 8. 2018.

dnevni horoskop Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Potrudite se da se ne nervirate previše oko problema na poslu. Najbitnije je da sve danas prođe mirno. Organizujte se bolje.

Bik

Potrudite se da danas budete smireni i da uživate u danu. Dobar je dan za odmor, ali i planiranje nekih stvari vezanih za posao. Ne zaboravite da odradite prvo obaveze koje imate.

Blizanci

Dobro bi bilo da danas sredite svoje stvari, da završite započete obaveze. Imate dosta energije, ali je bitno da radite nešto, da ne biste bili nervozni.

Rak

Provedite vreme sa dragim ljudima ili sa partnerom. Potrudite se da se ne brinete oko posla, nego se opustite i odmorite. Neke nove ideje možete da ostvarite uz tuđu pomoć.

Lav

Imate dosta posla. Organizujte se bolje da biste imali vremena za odmor. Danas sve ide sporije nego inače, ali se ne opterećujte zbog toga, bolje je kad ste temeljni nego brzi.

Devica

Bavite se sportom, šetajte. Budite aktivni, to je važno. Previše ste nekad usmereni na sebe, ali danas Vam je potrebno da tako bude da biste bili smireni i da biste se lakše organizovali oko svega. 

Vaga

Prištedite malo novca, sada nije vreme za kupovinu. Nemojte previše da trošite na stvari koje Vam nisu potrebne. Budite praktičniji.

Škorpija

Posvetite se partneru. Danas je odličan dan za dogovor svake vrste. Potrudite se da pravite kompromise. 

Strelac

Imate dosta posla. Nervirate se jer ste previše spori. Ne radite ništa za druge ljude, nego samo svoj deo posla.

Jarac

Posvetite se partneru. Danas je dan dobar za druženje, hobije i zabavu. Idite sa društvom ili partnerom do grada, potrebno Vam je da se opustite. Moguć je problem sa leđima, ali se samo odmorite.

Vodolija

Možda će neki dogovori sa saradnicima biti sporiji, sa više prepreka nego inače, to nije razlog za stres. Dajte sve od sebe da sve uradite na vreme.

Ribe

Jako ste komunikativni i ozbiljni danas. Ne zanimaju Vas površni ljudi i površne informacije. Ne opterećujte se previše poslom.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.