HOROSKOP

Dnevni horoskop za 18. 3. 2018.

dnevni horoskop Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Danas zračite pozitivnom energijom i odlično ste raspoloženi. To se posebno odražava na kontakte sa drugima. Sve što zamislite će Vam ići od ruke.

Bik

Danas ćete se okrenuti lakšim temama i nećete se opterećivati poslom previše. Morate smanjiti pritisak u svom životu. Dobro je što želite da sebi posvetite neko vreme. Ne moraju uvek obaveze biti na prvom mestu.

Blizanci

U odličnoj ste formi i sjajno se osećate. Posvetite se drugima, družite se malo više. Neka osoba iz bliskog okruženja Vam može pomoći da ostvarite svoje ideje.

Rak

Jako Vam je bitna zarada danas. Sve ćete uraditi na vreme i kako treba, samo da biste zadržali isti status na radnom mestu. Popodne provedite sa porodicom ili partnerom, opustite se.

Lav

Danas Vam sve ide od ruke. Odlično se osećate. Drugi ljudi Vam mogu pomoći u bilo čemu što Vam je potrebno. Ne libite se da tražite uslugu.

Devica

Sve ide kako treba na poslu. Niste baš u formi, pa bi Vam fizička aktivnost dobro došla. Nemojte skrivati ništa od prijatelja ili partnera, to Vam samo može pogoršati situaciju.

Vaga

Prijao bi Vam kraći odmor. Potrebna Vam je pauza od obaveza. Provedite više vremena sa partnerom ili prijateljima. To će Vam značiti.

Škorpija

Održite dobre odnose sa drugima. Ne ulazite u rasprave. Bilo bi idealno da napravite plan rada za sutra ili narednu nedelju.

Strelac

Moguć je kraći put. To bi Vam prijalo. Organizujte se pa idite bilo gde sa partnerom ili prijateljima. Svaka promena sredine će Vam prijati.

Jarac

Možete se osećati prilično loše danas. Pokušajte da se orapoložite i da vreme provedete u odmaranju, nemojte raditi previše. Nemate dovoljno volje za neke ozbiljne razgovore sa bliskim osobama, pa bi najbolje bilo da se osamite.

Vodolija

Danas je moguć kraći put. Pazite kome šta pričate i nemojte biti previše direktni. Ne zapostavljajte bliske ljude iako niste baš dobro raspoloženi.

Ribe

Ovaj dan je idealan za nove početke, pa možete započeti neke projekte koje ste odavno planirali. Moguć je priliv novca. Bićete zadovoljni što se tiče poslovnih aktivnosti. Moguća je glavobolja.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.