HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 27. 3. do 2. 4. 2017.

0
A- A A+

  Ovan

Dragi Ovnovi, ovo je nedelja kada treba da se konačno okrenete sebi, da se povučete od drugih ljudi. Dobro se osećate, ali je osetan pad energije. Jako je bitno da se ne opterećujete nekim novim počecima. Završite šta možete i potrudite se da nađete vremena za privatni život ove nedelje. Moguć pad pritiska. Ovo nije dobra nedelja za šoping, pa ga zaobiđite. Romantični ste, a ako ste u vezi, posvetite se partneru. Bitno je da održite dobro raspoloženje do kraja nedelje.

Bik

Treba da donesete neke bitne odluke koje su vezane za porodicu. Bilo da se selite, bilo da morate da porazgovarate o nekim stvarima koje su jako važne sa partnerom, ne odlažite to više. Odlična je nedelja za sređivanje doma, krečenje, selidbu. Pomalo ste pod stresom što se tiče ljubavi. Stalno se vrtite u krug i neka osoba iz prošlosti je i dalje prisutna. Razmislite da li želite da to tako ostane. Izbegavajte konflikte ove nedelje, a to se naročito odnosi na bliske ljude.

Blizanci

Biće Vam biti bitno da se posvetite porodici. Jako se dobro osećate, jasno Vam je šta treba da uradite, ali imate previše obaveza. Organizujte se bolje. Prijatelji mogu biti od velike pomoći. Ova nedelja je idealna da izbacite neke stvari iz doma koje Vam nisu više potrebne. Ako želite na poslu da uvedete neke novine, sada je vreme za to. Mogući su nesporazumi sa nekom ženskom osobom na poslu. Što se tiče ljubavi, preko prijatelja možete upoznati neku osobu koja će Vam se dopasti, možda je već i znate samo će se simpatije probuditi.

Rak

Vi ćete biti romantični, bilo da ste zauzeti ili ne. Bićete skloni flertu. Preko neke osobe sa posla možete upoznati neku zanimljivu osobu. Nemojte odmah odlučiti da li želite da buete sa tom osobom ili ne, nego dajte odnosu vremena. Ako ste slobodni, možete se pomiriti sa nekom osobom iz prošlosti. Sve Vam ide od ruke ove nedelje. Samo je jako važno da dešavanja na poslu ne primate previše k srcu i da budete malo sporiji u donošenju odluka vezanih za posao.

Pogledajte koje su poznate ličnosti rođene između 27. marta i 2. aprila:

Lav

Postoji mogućnost zaljubljivanja. Osobe koje će Vam biti privlačne su energične i rođene u znaku Strelca, Ovna ili Lava. Obratite pažnju na ove vatrene znakove koji Vam uvek prijaju. Imate visoka očekivanja što se tiče novca, ali opet, bitno je da ne potrošite sve što zaradite na zabavu i putovanja. Budit umereni u svemu, iako Vam to jako teško pada. Moguće je loše raspoloženje ako nemate partnera ili ako postoje problemi u vezi. Nemojte očajavati nego se posvetite sebi, ulepšajte se ili više radite, makar dok ne prođe ova nedelja.

Devica

Sada je vreme za nove početke. Ovo se naročito odnosi na veze i partnerske odnose bilo koje vrste. Započnite novi posao ili neke nove stvari, možete ući u vezu sa nekom zanimljivom osobom, ali ne oklevajte. Zvezde Vam idu u prilog. Mogući su povećani troškovi ove nedelje, ali neće biti u pitanju neka šteta već ćete samo želeti da više kupujete neke stvari. Jako ste pozitivni i komunikativni. Strastveni ste i skloni flertu i avanturama, a ako ste u vezi izbegavajte iskušenja.

Vaga

Očekujte neke novine na poslu. Pripremite se. Ne nervirajte se oko posla, oko sitnica, nego gledajte širu sliku. Proverite sve što radite i imajte u vidu da informacije koje dobijate od saradnika možda nisu baš tačne. Nemojte imati previše poverenja u druge ljude. Mogući su nesporazumi sa osobom koja Vam je autoritet ili neka muška figura koja je uticajna. Nemojte biti previše tvrdoglavi nego popustite drugima. Što se tiče ljubavi sve je u redu i odnosi u vezi su idealni. Bilo bi dobro da zaboravite na tu osobu iz prošlosti.

Škorpija

Morate biti odgovorniji. Ne nervirajte se oko posla. Ništa od obaveza ne odlažite, a ovo se naročito odnosi na posao. Bitno je ipak da se ne preforsirate jer možete ugroziti svoje zdravlje. Dobre stvari vas očekuju na profesionalnom smislu ako se okrenete saradnji sa Lavom, Ovnom ili Strelcem. Što se tiče ljubavi, osećate se sjajno. Ako ste slobodni, toliko prilika za flert i vezu imate da možete da birati. Ako ste zauzeti, poradite na strasti i komunikaciji.

Strelac

Imajte u vidu da je jako bitno da se posvetite saradnji sa zemljanim znacima jer od njih imate podršku na svim poljima. Isto može biti dobro ako sarađujete sa osobama koje su u podznaku Devica, Bik ili Jarac. Nemojte se previše nervirati ako Vam nešto ne ide, jednostavno sada biste se najradije zabavili i opustili, možda išli na neki put, a nikako Vam nije do posla. Ako ste slobodni, sada ste spremni za avanturu. Ako ste zauzeti, dobro se osećate u vezi, ali Vas posao opterećujete i onda ne možete da se posvetite partneru.

Jarac

Dobro isplanirajte sve unapred. Moguće su neke promene koje se tiču finansija. Bitne su odluke koje donosite u toku nedelje. Bitni događaji u toku nedelje će biti zanimljivi jer morate da prestanete da sebe sputavate i napredovaćete odmah. Mogući su neki lepi događaji koji se tiču porodice, pa provedite više vremena sa njom, makar tokom vikenda. Rasprave na poslu su izvesne. Može doći do nerazumevanja sa saradnicima. Što se tiče emotivnog života poradite na komunikaciji sa partnerom. Slobodni su skloni flertu i moguće je neko zanimljivo poznanstvo.

Vodolija

Ove nedelje je izvestan priliv novca. Ne opterećujte se previše poslom ali možete uvesti neke novine. To će poboljšati kvalitet Vašeg rada. Možete se usavršavati ili upisati neki kurs ako imate vremena i novca. Hranite se zdravije i uživajte više. Preko neke ženske osobe možete dobiti dobre vesti u vezi sa poslom. Dobro se osećate u vezi. Sve je kako treba, ali je bitno da poradite na komunikaciji i da ne izbegavate neprijatne teme. Slobodni, neka osoba iz prošlosti se može vratiti u Vaš život.

Ribe

Sada započinje novi ciklus za Vas. S obzirom na to da je Mlad Mesec u znaku Riba početkom nedelje, bilo bi dobro da razmislite šta je to što treba da promenite ili obnovite u životu. Bilo da se selite, da želite da renovirate stan ili samo hoćete da kupite neki novi komad nameštaja - ovo je ključna nedelja. Posvetite se više porodici ili partneru, prijaće Vam društvo dragih ljudi. Više spavajte. Bićete napeti tokom prve polovine nedelje. Očekujte neku isplatu novca koju odavno čekate ili će se javiti neka osoba koja će Vam ponuditi neku poslovnu saradnju koju ne bi trebalo da odbijete. Budite ambiciozniji.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.