HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 20. 2. do 26. 2. 2017.

Nedeljni horoskop Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Konačno ste svoji na svome, imate dovoljno energije za sve što poželite. U prvoj polovini nedelje će prijatelji biti od pomoći. Završavajte šta imate, napravite dogovore. Potrudite se da date sve od sebe. Pad energije ćete osetiti tek krajem nedelje. Neke stvari koje ste pre radili sada opet možete vratiti u upotrebu, tj. stari projekti postaju aktuelni.

Moguća glavobolja.

Bik

Imate probleme na poslu. Najbitnije je da se posao privede kraju. Ne nervirajte se previše, nego dajte sve od sebe da što pre počnete sa radom na novim stvarima. Prijatelji mogu biti od pomoći u drugoj polovini nedelje. Mogući su problemi sa spavanjem, zbog stresa oko posla.

Blizanci

Brzopleti ste i zato pazite šta kome pričate. Ove needelje što manje pričajte, a više radite. Vreme je za završavanje obaveza. Pazite da ne povredite partnera. Družite se više. Neka osoba iz prošlosti se može ponovo pojaviti u Vašem životu.

Više spavajte.

Rak

Pokušajte da smanjite fokus na probleme na poslu. Gledajte da što pre završite sve što Vas iritira i da ne unosite previše emocije u posao. Možda ćete se nervirati više nego obično. Potrudite se da se usmerite na prijatelje i njihovu pomoć ili na saradnike. Kompromis je bitan ove nedelje. Neće Vam svi biti od pomoći ove nedelje, ali možete dosta stvari uraditi sami.

Pogledajte koje su poznate ličnosti rođene između 20. i 26. februara:

Lav

Jako ste dobro raspoloženi i romantični na početku ove nedelje. Preko prijatelja možete upoznati neku novu osobu ako ste slobodni. Ako ste u vezi, nemojte zapostavljati prijatelje, potrebno je i da se družite, a ne samo da se zatvorite u četiri zida sa partnerom. Potrebno Vam je više slobode i slobodnog vremena.

Idite na uobičajenu kontrolu kod lekara.

Devica

Potrudite se da ne preterujete sa obavezama ove nedelje. Previše stvari zavisi od drugih. Ne planirajte previše, nego radite po malo. Ovo nije idealna nedelja za priliv novca, više je za trošenje i ulaganje. To će se uskoro promeniti.

Ovo je nedelja izazova i novina.

Vaga

Ne prenosite stres zbog posla na privatni život. Zabavite se i idite na neki kraći put. Tamo možete upoznati neku zanimljivu osobu ako ste slobodni, a ako ste u vezi idite na put sa partnerom.

Pod stresom ste, treba Vam neka razonoda.

Napeti ste zbog posla.

Škorpija

Pazite kako trošite novac. Brzo zaradite i brzo potrošite. Imate previše posla ove nedelje. Moguća je glavobolja zbog stresa. Budite uporni i ne odustajte od postavljenih ciljeva. Preko posla možete upoznati neku zaninljivu novu osobu. Zauzezi, zbog posla ne zapostavljajte partnera.

Strelac

Dosta novih kontakata, nove stvari se dešavaju. Prva polovina nedelje nije baš dobra za nove stvari u ljubavi. Oni koji su u dugim vezama će obnoviti strast. Aktivni ste i vredni i imate utiak da sve ide kako treba. Imate višak energije. Ovo je dobra nedelja za Vas. Nedostaje vam druženje i porodica.

Jarac

Nervozni ste jer nemate previše vremena za uživanje i odmor.

S druge strane, jako ste zadovoljni prilivom novca. Konačno se osećate kao da ve ide kako treba. Prijatelji su od pomoći.Moguć dobitak na nagradnoj igri. Pazite se u saobraćaju ove nedelje.

Vodolija

Previše pažnje pridajete mišljenju drugih ljudi. Nemojte ulaziti u bespotrebne rasprave. U drugoj polovini nedelje popričajte sa partnerom o svemu što Vam smeta. Strasti su jake ove nedelje. Slobodni mogu uleteti u avanturu. Dobićete dobre vesti od rodbine.

Ribe

Novi poslovi se otvaraju, nove šanse ćete imati da započnete šta god poželite.

Ovako dobru nedelju odavno niste imali, poslednji put ste imali ovakvu šansu pre 5 godina. Iskoristite dobre aspekte. Uložite novac u nešto dobro i novo. Isplatiće se.

Mogući su manji nesporazumi u partnerskim odnosima, ali će se to razrešiti lako, samo je potrebno strpljenje. Od vikenda počinje novi ciklus za partnerske odnose za Vas, biće bolje.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.