HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 24. 4. do 30. 4. 2017.

Nedeljni horoskop Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Napetiji ste nego inače. Potrudite se da se usredsredite na zaradu. Nemojte da kupujete nepotrebne stvari. Strastveni ste, mada ćete ove nedelje možda biti skloni raspravama i svađama. Nemojte da se nervirate oko sitnica. Proverite stanje automobila i pazite se u saobraćaju. Zauzeti, poradite na komunikaciji sa partnerom. Slobodni, neka osoba iz prošlosti se može vratiti u Vaš život.

Bik

Odlično sarađujete sa drugima ove nedelje! Konačno ćete biti zadovoljni rezultatima na poslu. Potrudite se da se ne otvarate previše drugima, zadržite neke informacije za sebe. Usmerite se na partnera i pokušajte da sa njim porazgovarate o problemima koje imate. Slobodni, moguća je neka avantura.

Blizanci

Imate dosta obaveza. Posvetite im se, nemojte otaljavati ono što mora biti odrađeno. Pazite na svoje zdravlje, ne zanemarujte ga. Nemojte da se preforsirate na poslu jer možete imati probleme sa zdravljem. Pomalo ste napeti. Bavite se nekom aktivnošću koja nije previše zahtevna, makat šetajte.

Zauzeti, ne odlažite rasprave o bitnim stavkama u vezi, nego recite šta Vam smeta. Slobodni, dvoumite se sa kim bi trebalo da budete, ali to će verovatno biti osoba koja se više trudi oko Vas.

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Rak

Posvetite se sebi ove nedelje. Pažnju ćete preusmeriti na posao i relaksaciju. Bitno je da izbalansirate sve obaveze. Prijatelji mogu biti od pomoći u vezi sa poslom ili privatnim životom, daće Vam dobar savet. U drugoj polovini nedelje napravite neke promene koje odavno želite - počnite da se bavite sportom, upišite neki kurs ili uvedite neke promene u svakodnevne aktivnosti. Moguć je premor ove nedelje i problemi sa spavanjem. Zauzeti, sve ostaje kao i do sada, stanje se ne menja. Slobodni, preko posla možete upoznati neku zanimljivu osobu.

Lav

Provedite više vremena sa prijateljima ove nedelje. Ukoliko naiđete na neodobravanje od strane drugih ljudi, saradnika ili članova porodice što se tiče posla, nemojte tome pridavati značaj. Imate dosta planova za ovu nedelju, ali je potrebno da budete organizovani. Bićete zadovoljni na poslu i konačno ćete moći da uživate u plodovima svog rada.

Zauzeti, odnos sa partnerom postaje pomalo hladan. Slobodni, moguće je zanimljvo poznanstvo na putovanju.

Devica

Komunikativni ste. Pazite se u saobraćaju. Nemojte da kritikujete druge, pazite šta pričate. Na poslu izbegavajte rasprave jer može doći do velikih problema. Razmislite o usavršavanju na neki način. Kontakti će biti jako bitni ove nedelje, naročito za napredak na poslu. Strstveniji ste nego inače. Osvežite vezu i posvetite više pažnje partneru. Slobodni, možda uletite u avanturu.

Pogledajte koje poznate ličnosti su rođene ove nedelje:

Vaga

Moguć je priliv novca. Konačno ćete imati dosta vremena da se posvetite sebi. Imaćete priliku za neki kraći put. Dobra je nedelja za nagradne igre, ali i za šoping. Usredsredite se na zabavu ove nedelje, to će Vam prijati. Skloni ste flertu, a ako ste slobodni moraćete da se odlučite između dve osobe. Ako ste zauzeti, nemojte praviti ljubomornom osobu sa kojom ste. Previše novca trošite na uživanje i hranu ove nedelje, nađite meru.

Škorpija

Pričljiviji ste nego inače. Imate višak energije, strastveni ste i skloni flertu. Nemojte da ulazite u raspravu sa partnerom, nemojte da pravite ljubomorne scene. Slobodni, raspitajte se da li je osoba koja Vam se dopada slobodna. Dobro se osećate. Bitno je da ovu nedelju dobro isplanirate, jer ćete biti pod stresom zbog mnoštva obaveza koje imate.

Strelac

Niste raspoloženi za priču. Ne očekujte od drugih bilo kakvu pomoć. nego se usredsredite na posao. Ako ste zauzeti, moguće su rasprave sa partnerom. Ako ste slobodni, bićete skloni flertu, ali osoba koja Vam se dopada možda nije potpuno iskrena prema Vama. Potrudite se da se okrenete završavanju zadataka. Neka starija muška osoba Vam može pomoći na poslu. Ne prejedajte se, vodite više računa o ishrani jer su mogući problemi sa varenjem.

Jarac

Ako Vam je potreban neki savet, obratite se dragim ljudima za pomoć i budite spremni na iskrenost. Ne nervirajte se ako sve nije kako ste isplanirali. Dobra je nedelja za bavljenje sportom, za relaksaciju, uživanje. Vreme je za opuštanje i pažnju ćete posvetiti sebi ili partneru. Slobodni, bićete skloni flertu. Mogući su manji problemi na poslu, zato sve što radite proverite više puta, da ne bi došlo do greške.

Vodolija

Imate dosta posla ove nedelje. Posvetite se porodici, sredite dom. Pomalo ćete biti nervozni što se planovi koje imate ne realizuju brzo. Posvetite se hobiju, zabavi, družite se više. Ova nedelja je idealna da počnete da se bavite sportom. Partner je strastveniji, pa je ova nedelja odlična da malo osvežite vezu. Slobodni, upoznaćete više osoba koje Vam se dopadaju. Pametno birajte.

Ribe

Imate dosta ideja, ali Vam fali motivacija da bilo šta uradite. Ne mešajte poslovni i privatni život, ne dozvolite da problemi u porodici utiču na Vaš učinak na poslu. Pomalo ste uporeni i oprezniji nego inače u odnosima sa drugima, što je dobro. Preko porodice možete upoznati neku zanimljivu osobu, ako ste slobodni. Ako ste zauzeti, moguće su rasprave sa partnerom oko stvari koje u prošlosti niste rešili. Što manje vremena provedite u kući, jer ćete tako biti manje napeti. Viđajte se sa drugima i bavite se hobijem, to je lek za nervozu koju ćete osećati do kraja nedelje.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.