HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 23. 1. do 29. 1. 2017.

Nedeljni horoskop Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan
Potrudite se da se ove nedelje ubrzate. Jako je bitno da shvatite da je bitno da se družite sa prijateljima i da se opustite. Možete naći neke bitne stvari na internetu koje Vam mogu biti od pomoći. Prijatelji su tu da Vam daju dobar savet u vezi sa poslom. Budite vredni.
Ako ste slobodni, bićete skloni flertu i avanturama.
Ako ste zauzeti, uživajte u svojoj vezi. Nema promena ove nedelje.

Bik
Ne nervirajte se ako morate da budete brži na poslu. Potrudite se da se fokusirate na posao i da pozavršavate na vreme sve obaveze. Dobro se organizujte i ne očekujte od drugih da urade nešto za Vas. Nađite više vremena za prijatelje i porodicu.
Ako ste slobodni, nećete imati energije za neku novu osobu.
Ako ste zauzeti, potrudite se da ne opterećujete partnera svojim problemima.

Blizanci
Imate dosta novih ideja. Potrudite se da ostvarite to što ste zamislili, nemojte samo planirati nego budite konkretniji. Dobro se osećate i dobro ste raspoloženi. Odlični su aspekti za neki kurs, za usavršavanje. Moguća je pomoć od neke osobe koja nije iz Vašeg mesta.
Ako ste slobodni, idite na neki put gde možete upoznati neku zanimljivu osobu.
Ako ste zauzeti, potrudite se da organizujete neki put sa partnerom.

Rak
Štedite više. Nije dobar period za neku kupovinu. Mada su mogući iznenadni troškovi. Usmerite se na pozitivne stvari u životu. Napravite korenite promene ove nedelje, nemojte se prilagođavati stvarima koje Vam se ne dopadaju. Bićete pod stresom. Ako ste slobodni, možete stupiti u kontakt sa nekom osobom koja Vam se dopada odavno. Ako ste zauzeti, sve će biti u redu ove nedelje.

Lav
Ove nedelje možete imati neke dobre dogovore i pregovore oko posla. Nemojte odlagati obaveze za sledeću nedelju, nego odradite sve što morate.Ne ulazite u neke rasprave sa rođacima, jer Vam to može napraviti problem. Budite tolerantni. Pazite se u saobraćaju.
Ako ste slobodni, možete upoznati neku zanimljivu osobu, ali možete se i vratiti nekoj osobi iz prošlosti. Ako ste zauzeti, pokušajte da poradite malo više na odnosu sa partnerom.

Pogledajte koje poznate ličnosti su rođene ove nedelje:

Devica
Budite vredni. Okrenite se ka poslu, ka obavezama. Ne nervirajte se što Vam sve ide sporije nego inače. Organizujte se bolje. Imate dosta posla. Moguć je stres na poslu. Nemojte kriti od partnera probleme jer Vam može pomoći u svemu. Ako ste slobodni, moguće je neko novo poznanstvo.

Vaga
Odmorite se i opustite. Ne opterećujte se oko odnosa. Unesite neku novinu u svoj privatni život, bolje organizujte posao i imaćete više vremena za privatni život. Slobodni, možete očekivati neka nova poznanstva. Bavite se sportom. Prilično ste kreativni, posvetite se više svom hobiju.

Škorpija
Sredite dom. Ove nedelje se posvetite prijateljima i porodici. Pod stresom ste i ne možete da postignete sve obaveze da odradite na vreme. Preosetljivi ste. Imate dosta posla, ali ćete ipak imati potrebu da se malo povučete u sebe. Ako ste slobodni, ove nedelje će biti moguće pomirenje sa nekom osobom sa kojom ste već bili.

Strelac
Dobro se osećate danas. Ne nervirajte se ako sve ne ide kako ste zamislili. Komunikativniji ste nego inače. Idite na kraći put, to će Vas oraspoložiti. Sredite dokumenta i pazite gde ih ostavljate. Moguć je gubitak istih. Družite se više sa dragim ljudima, a ako ste u vezi, komunikacija sa partnerom će pomalo biti usporena.

Jarac
Moguć priliv novca. Sve Vam ide od ruke. Dobro se osećate. Uživajte više, ne morate samo raditi. Ove nedelje ćete se malo povući u sebe, naročito do četvrtka, a posle ćete biti prilično bolje,. Vikend iskoristite za šoping. Okrenuti ste sebi, a ako ste u vezi, ne zapostavljajte partnera.

Vodolija
Odlično se osećate. Sunce je u Vašem znaku. Potrudite se da se usmerite na pozitivne stvari, da uradite nešto lepo za sebe. Imate višak energije. Ne nervirajte se oko toga šta drugi pričaju, nego gledajte sebe. Nemojte biti sebični u vezi. Budite skloni kompromisima. Slobodni, skloni ste flertu.

Ribe
Ove nedelje ćete osetiti pad energije. Ne opterećujte se previše poslom. Budite prijatni prema saradnicima, ali ako Vas nešto nervira ignorišite. Nemojte trošiti vreme i energiju na osobe i stvari koje Vam ne prijaju. Zadržite planove za sebe, budite diskretniji. Ako ste u vezi, poradite na komunikaciji sa partnerom. Slobodni, neka bliska osoba Vas može upoznati sa nekim ko će va se dopasti.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.