• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako je neko dobio 100€, a ja nisam, a pre sam se prijavio? Evo odgovora!

Izvor mondo.rs

Ne brinite, u Ministarstvu finansija tvrde da će svi koji su se ispravno prijavili dobiti svojih 100 evra. Do 7. juna treba da bude isplaćeno svima.

 Kako da proverim da li sam dobio 100 evra kada ću da dobijem 100 evra Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

Svaki građanin Srbije koji je ispravno popunio prijavu za 100 evra (u dinarskoj protivrednosti) dobiće novac najkasnije do 7. juna, datum koji je Ministarstvo finansija odredilo kao poslednji rok za isplatu.

Ono što je važno da znate - redosled isplate ne zavisi od toga kada ste se prijavili, već od banke u kojoj imate račun. Dakle, nije bitno da li ste se prijavili prvog dana ili sedmog, osmog, deveto... Da li vam je novac "legao" na račun zavisi od toga kada će iz budžeta na vaše račune u bankama biti uplaćivan novac.

Mnogi su se pitali - kako je neko iz njegovog okruženja već dobio novac, a prijavili su se recimo istog dana, ili kako je neko dobio novac, a drugi nije a u istoj su banci. Odgovor je - moguće je i da se novac na račune te banke pušta u nekoliko rundi tokom nekoliko dana.

Bilo je i nedoumica oko toga da li je oročeno vreme do kojeg se novac može podići? Odgovor je - NIJE. Iz Ministarstva finansija navode da će novac biti na računu vlasnika dok ga ne podigne, odnosno država taj novac ne može da povuče. Takođe, ako je lice preminulo, novac će se naći u njegovoj ostavinskoj masi.

Da ne biste stalno "trčačli" do banke i proveravali da li vam je novac uplaćen na račun banke koju ste naveli u prijavi, možete to da učinite posredstvom sajta Uprave za trezor.

Na sajtu postoji opcija "Provera statusa prijave". Unesite svoje podatke - JMBG i broj lične karte - i dobićete obaveštenje da li vas novac očekuje ili ne.

Ako se još niste prijavili za svojih 100 evra, to možete da učinite do 5. juna na sajtu Uprave za trezor.

UPUTSTVO ZA PRIJAVU U NEKOLIKO KORAKA

PROČITAJTE I OVO

Komentari 118

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Осећам се као

Физичко лице је у активном статусу и очекује обраду у платном промету Већ 10 дана

Šššš

Pare nisu problem, para nema 🤔

Mali laže

Danas 5. dan prebalo je da uplate blizu 3 miliona građana kako su obećali. A uplatili su manje od milion građana. Prevara žešća

special image