Luksuz, moderan enterijer i eksterijer, prestižna gradnja, kvalitet, lokacija - sve su to prednosti stambeno-poslovnog kompleksa Sava residence. Investitor ovog kompleksa u blizini beogradske Autokomande je poznata građevinska firma sa tradicijom dugom više od tri decenije koja uživa ogromnu reputaciju ne samo u našoj zemlji, već i u Evropi i celom svetu.

Prema rečima Dragane Šljivančanin, direktorke prodaje projekta “Sava Residence” pored svega navedenog ipak je najveća prednost u jedinstvenoj lokaciji ovog kompleksa koji, kako kažu, nudi ono što do sada nije postojalo na našem tržištu:

- Na ovom području između Prekršajnog suda i policije nikada se ranije ništa nije gradilo, pa je kupcima zainteresovanim za novogradnju ova lokacija izuzetno interesantna. Ono što je preporučuje je, pre svega, odlična povezanost sa centrom grada. Nalazi se u neposrednoj blizini Autokomande i Voždovca, zatim Savskog venca i Starog grada, a, istovremeno, ima jako brz izlaz na moto-put (bivši auto-put kroz Beograd) kojim se lako stiže do svih ostalih delova prestonice, ali i do drugih gradova.

Naša sagvornica navodi da se na listi pogodnosti visoko kotira i blizina Kliničkog centra, kao i dobra povezanost sa nekoliko fakulteta što je jako važno za buduće studente. U neposrednoj blizini je Medicinski fakultet, na tri stanice su FON i FPN, a ne treba zanemariti ni Hram Svetog Save koji je jedna od najpoznatijih znamenitosti Beograda.

- Kompleks je rađen kao veliki kondominijum, što znači da ima poslovne lokale u prizemlju, a stanari imaju sve na jednom mestu. U blizini im je pijaca, dva tržna centra, nalazi se na pešačkoj udaljenosti od svih neophodnih sadržaja. Autokomanda je na samo 200 metara i preko nje se može gotovo u sve delove Beograda – kaže Šljivančanin.

Pogledajte stanove Sava Residence u Beogradu OVDE.

“Sava Residence” ima sve strukture stanova, odnosno za svakoga ima ponešto. Kako objašnjava naša sagovornica nisu radili samo za jednu grupu kupaca, već su mislili na sve, pa tako u ponudi imaju stanove koji će odgovarati mladim bračnim parovima, poslovnim ljudima, kao i malim i velikim porodicama za male i velike porodice. Po strukturi u rasponu od jedsnosobnih do petosobnih:

- Stanovi su rađeni od kvalitetnih materijala u građevinskom smislu, ali i kada su u pitanju završni radovi. Sve je na veoma visokom nivou i po najsavremenijim i najstrožim standardima. Završetak radova je planiran za avgust 2025. godine, a prvi stanari moći će da se usele već u septembru. Neće biti nikakvih kašnjenja, jer iza izgradnje jednog ovakvog kompleksa stoji investitor koji garantuje građevinsku I pravnu sigurnost prepoznatljivu u čitavom svetu. Preneli smo sve to na Srbiju jer što želimo da uložimo u zemlju porekla i pružimo domaćim kupcima nešto što u svetu odavno postoji.

Kada su u pitanju dodatni sadržaji potencijalni kupci mogu da računaju da će moći da zadovolje sve svakodnevne potrebe u prečniku od 100 metara. Planirano je otvaranje velikog broja maloprodajnih objekata, supermarketa, apoteka...
- Dečije igralište, zelene površine ispred zgrade i lobi, kako bi stanari sami mogli da organizuju obezbeđenje i recepciju koja će raditi 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji - kaže Šljivančanin.
Stanovi se i dalje prodaju i vlada ogromno interesovanje na društvenim mrežama, a imamo web sajt gde kupci šalju upite. Mnogi nas zovu direktno i posećuju gradilište. Zgrada je imponzantna, privlači pažnju, pa veliki broj prolaznika zastane da se informiše o projektu i uslovima kupovine. Najveće interesovanje je za manje stanove, jednosobne i dvosobne do 70 kvadrata. Imamo ukupno 208 stanova u dve lamele, a cena po kvadratu je 3.510 evra plus PDV. Polovina kupaca su naši ljudi, čija deca studiraju ili se spremaju da dođu u Beograd iz unutrašnjosti Srbije, dok drugu polovinu čine oni koji nekretnine kupuju radi investicije. Interesantno je da su skoro svi keš kupci.

Pomenuti investitor paralelno radi još jedan kondominijum na Voždovcu u Tolminskoj ulici, “Evolution”. Trenutno se kopaju podzemne etaže, a radiće se u dve faze i biće u ponudi oko 700 stanova.

Najkvalitetnija oprema

Tehnička opremljenost “Sava Residence” ima ventilisanu fasadu sa termoizolacijom, konstrukcija je armirani beton, fasadni zidovi su od termo blokova, fasadna bravarija su aluminijumski profili sa termo prekidom i troslojnim staklom, alu roletne sa elektro motorom, ograde terasa od kaljenog stakla, lift KONE, metalna sigurnosna ulazna vrata, sobna vrata od medijapana bojena poliuretanskom bojom, grejanje centralno sa kalorimetrima, klimatizacija split sistem, parket debljine 14mm, Keramika italijanska A klase proizvođača Marazzi, sanitarije Villeroy&Boch, tuš kabine Huppe, baterije Handsgrohe. Pored stanova, objekat sadrži tri podzemne etaže sa 261 parking mestom.