Stil

OVI PROLEĆNI KOMADI SU NA VRHU NAŠE WISH LISTE: Čekirajte outfite koje ćete nositi 24/7

Izvor Promo

Ako biste bilo kome od modnog tima Elle provirili u wish shopping listu za proleće/leto 2022. tu biste, naravno, pored trendy komada, pronašli i nekoliko timeless predmeta koji su podložni kreiranju kako elegantnih, tako i sportskih lookova.

Izvor: Promo

Listajući novu Superdry kolekciju potvrdili smo činjenicu da su davno prošli dani kada su granice između sportske i elegantne odeće bile jasno vidljve. Upravo to nas je u njihovoj prolećnoj kolekciji inspirisalo za kreiranjem stylish kombinacija, kao i upisivanjem novih komada na shopping wish listu!

Zamislite ovo kao svoj brzi vodič za tri različita outfita ili kategorije stila koje sa sigurnošću možete da nosite 24/7 ovog proleća, bilo da trenirate, idete na poslovni ručak ili vam je iskrsao večernji izlazak!

Poslovni ručak

Pored uštogoljenih poslovnih kombinacija, poslovni ručak dopušta da izazite sopstveni modni stil. Za ostavljanje dobrog utiska izaberite ovu chic Superdry haljinu šarenog dezena u kombinaciji sa teksas jaknom koja će dati dozu ležernosti, naročito ukoliko ceo styling zaokružite mokasinama ili trendy patikama.

Izvor: Promo

Avangardan look koji zrači samopouzdanjem postići ćete uz teksas Superdry tregerice, kao stvorene za dnevno čekiranje naše to-do liste.

Izvor: Promo

Trening

Sportski stručnjaci uvek predlažu da se prvo usredsredite na stvari u kojima ćete se osećati udobno tokom treninga, a tek onda na svoj modni ukus. Srećom, Superdry sportska kolekcija neguje oba ključna zahteva, pa nam nije bilo teško da za vas odaberemo fashion outfite koje ćete jedva dočekati da ponesete u teretani.

Za prvi smo odabrali šareni komplet koji će se zasigurno istaći u moru crnih helanki.

Izvor: Promo

Za primećen komplet za treniranje ovog puta izabrali smo monohromatsku kombinaciju u nude boji, koju možete razbiti zanimljivim šarenim patikama.

Izvor: Promo

Koktel night

Važno je napomenuti da cocktail night ne podrazumeva samo koktel haljine. Za kreiranje ležernog, ali opet tematski prihvatljivog outfita krem pantalone u kombinaciji sa šarenom košuljom su pun pogodak.

Izvor: Promo

Dok za ljubitelje haljina predlažemo i basic dezene, koji se mogu pronaći u Superdry asortimanu, a sjajni su jer ih dodatno možete naglasiti ekscentričnim nakitom.

Izvor: Promo

A kako da učinite da i vaš partner bude stylish poput vas?

Superdry komadi godinama su izbor broj 1 kada je u pitanju odeća za muškarce.

Za još uvek prohladne noći predlažemo jaknu u zemljanim tonovima koja se lako uklopa uz svačiji stil.

Izvor: Promo

Ukoliko je on jedan od onih koji nosi uvek jednu paletu boja, vreme je za promene! Obradujte svog muškarca duksom sa kapuljačom koji ćete i vi poželeti da ukradete.

Izvor: Promo

S druge strane, ukoliko je ljubitelj malo razigranijih boja i dezena, ova karirana košulja će se savršeno uklapati i uz vaš styling za večernji izlazak!

Izvor: Promo

A za one koji ne napuštaju svoju minimalističku zonu komfora, tu su statement komadi.

Izvor: Promo

Novu kolekciju pronađite u prodavnicama Superdry u Knez Mihailovoj i šoping centrima Galerija, BEO i Ada mall u Beogradu, te Promenada u Novom Sadu, kao i na Fashion&Friends onlajn šopu i mobilnoj aplikaciji.

Tagovi