Uživo

PEŠIĆ PRIZNAO - OVO U SRBIJI NISMO DOŽIVELI! Selektor istakao DVA IGRAČA i rekao čemu se nada na Eurobasketu!

Selektor Srbije Svetislav Pešić posle meča sa Holandijom istakao je da je podrška navijača bila sjajna, a osvrnuo se i na profesionalizam svojih igrača.

Izvor: MN Press

Selektor Svetislav Pešić je posle pobede našeg tima nad Holandijom pričao o profesionalizmu našeg tima, sjajnim navijačima, ali i centrima. Pričao je o izostanku Milutinova, ali je pohvalio i danas odličog Dušana Ristića.

Kompletan tok konferencije možete videti u delu RAZVOJ DOGAĐAJA. 

23:20

Konferencija je završena!

To je to, a sada čekamo meč sa Češkom od 17:30 u subotu!

23:17

Milutinov je bitan, ali...

"Milutinov je sigurno važan,ne važan nego veoma važan, ali Ristić je svakog minuta pokazao zašto je ovde. Malo je bio stegnut jer do sada nije puno igrao, ali korektan je bio i očekujemo da to ponovi is sutra. Neko će više, a neko manje minuta dobijati, ali ovo prvenstvo dugo traje i tražimo da svaki igrač dobije svoju šansu. Makar očekujem da će prvenstvo za nas bude dugačko i nadam se da će povrede da nas zaobiđu", završio je konferenciju Svetislav Pešić,

23:16

Vanja o navijačima

"Zaista je divno, znali smo da će biti navijača, ali da će biti ovoliko navijača to nismo očekivali, nadamo se da će i u narednim mečevima biti tako", rekao je on.

23:14

Hoćemo da igramo u Pragu!

"Oni sutra hoće da pobede protiv nas, ali mi to očekujemo i spremićemo se kao i na ovom meču", rekao je o meču sa Češkom i onda se osvrnuo na meč sa Holandijom:

"Najviše sam bio impresioniran našom publikom, a možda je trebalo da igramo kvalifikacije ovde u Pragu jer ovakvu podršku nismo do sada dobili. Ono što je jako važno je što je naša ekipa pokazala profesionalni odnos. Svi igrači su ušli u meč maksimalno i to mi se najviše dopalo. Svaka utakmica donosi nešto novo i drugačije, ali želja prema igri je za mene važna", istakao je on. 

23:11

Selektor Pešić je rekao da svi hoće da igraju protiv nas!

"Utakmica kakvu smo očekivali od našeg protivnika. Holandija je imala dodatnu energiju i motivaciju, bez ikakvog pritiska. Ne mogu da kažem da nismo dobro branili, uvek odbrana može da bude bolja, ali svi ovde na pres konferenciji i naš tim moraju da budu svesni da je ovo EP i da očekujemo svaki naredni meč na ovom nivou. Protiv Srbije svaki tim hoće da odigra najbolji meč sezone, ali to je dobro za nas", rekao je selektor Pešić,

23:09

Odmah problem!

Selektor Svetislav Pešić želeo je da počne konferenciji za medije odmah, ali su ga iz FIBA naterali da sačeka Vanju Marinkovića. Istakao je Pešić da je sutra meč našeg tima vrlo brzo i da mora što pre da ide sa timom u hotel.

23:05

Konferencija Holandije je zavšena!

Selektor Mateo Buskalja i kapiten Vorti De Jong su završili svoje obraćanje, a sada će se pred novinarima pojaviti Svetislav Pešić i Vanja Marinković. 

22:37

Navijači burno proslavili pobedu, sada je vreme za naredni meč!

Navijači su se sjajno zabavili, zapevali su čak i neke fudbalske pesme na kraju meča, a na kraju je naš tim došao do stotke i pobedio! 

Trojka Dušana Ristića za tačno 100 poena razgalila je navijače, a sada čekamo da nam se obrati selektor.

22:40

Pobeda, ali teška!

Nismo baš očekivali da nas slabašni Holanđani ovoliko namuče, ali pobedi se u zube ne gleda. Na kraju je Srbija upisala prvi trijumf na prvenstvu Evrope, a sada čekamo da nam se posle svega obrati selektor Svetislav Pešić. 

Ukratko

  • Ovakva podrška ni u Srbiji!
  • Milutinova nema, ali tu je Ristić
  • Samo bez povreda!
učitaj još +