• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nazvaće sina po Dekiju Stankoviću!

Izvor MONDO/Tanjug

Mladi bračni par Aleksijević iz Obrenovca, Ivan i Marija, dobili su danas stan od Fondacije Dejana Stankovića i nisu krili svoju sreću...




"Dve godine posle poplava sada možemo da nastavimo normalan život, još lepše jer su stanovi kao što vidite predivni", rekao je Ivan Aleksijević Tanjugu.

On je dodao da je kao navijač Crvene zvezde i Intera oduvek obožavao Stankovića.

"Deki je pokazao kakav je čovek i hvala mu na tome, kao i svima drugima koji su pomogli".

Ivan i Marija su dok je stan bio u izgradnji dobili sina Dušana, a na pitanje da li će drugo dete, ako opet bude sin, nazvati po Stankoviću rekli su:"Lako može da se desi".

Fondacija Dejana Stankovića izgradila je u Obrenovcu zgradu sa 28 stanova, a rekorder po broju utakmica za srpski državni tim danas je uručio ključeve budućim stanarima.

Zahvaljujući donaciji od 500.000 dolara nekadašnjeg asa Crvene zvezde, Lacija i Intera, u Četvrtoj ulici u Obrenovcu, izgrađeni su novi stanovi za bivše radnike firme "Termoelektro", čiji su domovi poplavljeni pre dve godine.

Stanković je u Obrenovcu dočekan gromkim aplauzom velikog broja mališana, dok je na zgradi postavljen transparent "Hvala Deki".

"Danas sam najponosniji i najsrećniji čovek na svetu. Za 20 meseci uradili smo nešto veliko, puno mi je srce. Hvala svim dobrim ljudima koji su bili uz mene, a vama želim da u miru i zdravlju sa svojim porodicima uživate u novim domovima", poručio je Stanković prilikom svečanog uručivanja ključeva.

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković zahvalio se Dejanu Stankoviću na pomoći i svima koji su učestvovali u izgradnji.

"Imali smo uništenje 11.500 dobara i iseljenje 30.000 ljudi. Zahvaljujući Dekiju ovi stanari imaju budućnost, a posebno me raduje što ima nekoliko beba. Ovde smo pokazali soludarnost na delu i primer kako naši proslavljeni reprezentativci mogu da pomognu. Verujem da će se ova ulica ubuduće zvati ulicom Dejana Stankovića", rekao je Čučković.

Svojom humanošću još su pomogli poznati fudbaleri, košarkaši i ostali sportisti kao što su Zlatan Ibrahimović, Vensan Kompani, Stevan Jovetić, Nikola Žigić, Stefan Savić, Mateo Kovačić, Nikola Petković, Miloš Teodosić, Lenka Somolova, Nemanja Nedović, Dušan Vidić, Ivan Obradović, Dušan Basta, Danko Lazović, Aleksandar Ignjovski, Aleksandar Luković, Bojan Jorgačević, Bifi Lamberto, Zdravko Kuzmanović, Adem Ljajić, Živko Gocić, Nenad Tomović, Vlada Abramov, Luka Milivojević, Nemanja Aleksandrov, Nikola Djuričić, Nenad Krstičić, Aleksandar Kolarov, Marija Tadić, Branislav Ivanović, Stojan Stanković, Marko Mikeloti, Toni Vladisavljević, Aleksandar Marić, Marko Lomić, Tijana Obradović, Vladimir Dišljenković, Dejan Borovnjak, Pavle Ninkov, Dragan Ruvarac, Nikola Balanka, Jovan Milatović, Una Savić i mnogobrojne kompanije.

Komentari 17

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sajmon

Nigde nema patriote Sinise Mihajlovica..a vidim Adem Ljajic je tu..

Нeле88

БРАВО МАЈСТОРЕ, БРАВО ДЕЈАНЕ, БРАВО! ДА ТИ СЕ СВЕ ЖЕЉЕ ОСТВАРЕ ДОБРИ ГОСПОДИНЕ!

Aleksandar

Šta reći,bravo majstore,tako se to radi

special image