loš početak

BRUTALNI LEVI KROŠEI ZA PRVI PORAZ SRBINA: Todorović izgubio tehničkim nokautom na "ostrvu borbe"

Autor Pavle Knežević

Prvi poraz na drugom UFC nastupu u karijeri

Izvor: Printscreen/YouTube

Duško Todorović je poražen u svojoj drugoj borbi u UFC-u, pošto je tehničkim nokautom zaustavljen u prvoj rundi meča na "Ostrvu borbe".

Todorović je prvi poraz u profesionalnoj karijeri pretrpeo od neporaženog Amerikanca Ponihelea Sorijana. Srbin sada ima skor 10-1, a Havajac 8-0.

Todorović je bio favorit pre duela, ali to nije pokazao. Havajac je rvač i džudista, ali ga je Srbin držao na nogama i terao ga na razmenu. Sorijano nije slao udarce za "ispirivanje terena", već je svaki slao punom snagom, posle čega je pravio pauze da uzme vazduh, što je Todorović znalački koristio.

Amerikanac se oslanjao više na kontre, pogotovo na levi kroše, dok je Todorović imao više uspeha na distanci, ali je previše žurio sa nožnim udarcima i uporno je odbijao da podigne ruke. Na kraju ga je to koštalo jer je Sorijano pokazao koliko je jak kada je pred kraj runde levim direktom poslao rivala na pod.

Todorović je nekao uspeo da se podigne, nakon čega je dobio još jednu strahovitu levicu od koje mu je ispala zaštitna guma što je izazvalo kraću pauzu. Ona, međutim, nije bila dovoljna za Srbina, koji ni tada nije odlučio da se pokrije i podigne ruke, pa je i treći put otišao na pod.

Todorović je ostao svestan, probao je da se pokrije i odbrani, ali je sudija ušao Herb Din, sklonio Sorijana i označio kraj borbe 26 sekundi pre kraja runde, možda i prerano.

Nakon toga je Todorović u frustraciji udario po podu oktagona. Možda ne zbog prekida nego zbog svog možda i malo brzopletog nastupa na najvećoj sceni.

Todorović-Sorijano, Ostrvo borbe
Izvor: YouTube/Fraer Twelwe

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.