Sramota!

IGRAO ZA PARTIZAN I ZVEZDU, A SAD MRZI SRBE: Prvo urinirao na crkvu, a onda užasno vređao sveštenikovu ženu!

Autor Nikola Lalović

Strašni detalji skandala koji se desio u Kotoru.

Izvor: MN Press

Veliki skandal izbio je u Crnoj Gori gde je nekadašnji vaterpolista Radničkog, Crvene zvezde i Partizana Danilo Adžić urinirao na ulaznim vratima crkve Svetog Nikole u Kotoru. 

Vaterpolista koji je i član DPS-a vređao je i suprugu kotorskog sveštenika Nemanje Krivokapića, a sada portal "In4s" prenosi detalje događaja. 

Supruga kotorskog sveštenika je videla nemili događaj i sa prozora kritikovala trojicu mladića koji su bili vinovnici incidenta zbog nedoličnog ponašanja. 

"Pomenutog dana u 20 minuta posle ponoći videla sam tri pijana momka, a potom čula kako izgovaraju, citiram "Hajde da pišamo po crkvi". Jedan od njih je prišao ka Crkvi Svetog Nikole, počeo da otkopčava i spušta pantalone. Ja sam zatim uzviknula da da ću zvati policiju, da bi mi jedan od tih momaka rekao: 'Šta je srpska k*rvo ili d*oljo'", navedeno je u zapisniku koji je napravila policija nakon što je uzela izjavu od supruge kotorskog sveštenika Nemanje Krivokapića.

Supruga Nemanje Krivokapića je istakla da su svemu prisustvovala i njihova deca.

"U međuvremenu, moj suprug Nemanja obukao je garderobu i obuću, dok su naša deca Luka i Katarina stajali pored nas vidno uplašeni, nakon čega Katarina odlazi na sprat, kako bi uzela svoj mobilni i snimila ono što se događa ispred kuće, ali u momentu kada je počela da snima, trojica momaka su bili u neposrednoj blizini crkve Sveti Nikola, kada im prilaze još dvojica meni nepoznatih momaka. Jedan je visok, obučen u majicu kratkih rukava crne boje, ta dva momka su takođe bili vidno pijani, te su zajedno sa ovom trojicom momaka krenuli prema našoj kući", navodi se u izjavi.