ŽESTOKA PALJBA

SRPSKI MMA BORAC IZGUBIO ŽIVCE I OBRAČUNAO SE SA SVIMA: Pi*ate i se*ete po nama, sami smo sebi najveći neprijatelji!

Autor Milutin Vujičić

"Taj momak se nikad nije ku*čio i nikad javno nije s*ao, niti vređao, niti odgovarao, niti glumio kretena i sad se*ete po njemu svi.".

Izvor: Instagram/ilkemma, YouTube/Floyd Mayweather vs Logan Paul

Srpski MMA borac Aleksandar Ilić pobesneo je zbog reakcija na poraz njegovog kolege i zemljaka Duška Todorovića u UFC.

U noći između subote i nedelje Todorović se borio protiv Gregorija Rodrigesa iz Brazila, a odlukom sudija izgubio je taj meč (30:27, 30:27, 39:38), zbog čega su navijači na društvenim mrežama ponovo držali pridike "Gromu".

Ilić je zbog toga odlučio da se oglasi na Instagramu u kome je stao u zaštitu svog kolege, iako njih dvojica nisu u najsjajnijim odnosima.

Njegovu objavu sa društvenih mreža prenosimo u celosti.

"Ne postoje nigde na svetu po MMA portalima komentari kao kod nas na Balkanu... Apsolutno nigde to nisam vidio, takva vređanja i omalovažavanja boraca. Ako volite nekog i podržavate ga onda ga podržavajte i kad gubi i kad pobeđuje.

Ja razumem da se*ete po nama koji volimo 'posoliti' i prodati meč pa unovčiti svoj mukotrpni rad da bi osigurali nešto sebi i svojoj porodici. Ja razumem da 'Me' i 'Nas' ne može i ne treba svako da voli i i to je ok... Ali da neko ko nije ništa napravio u životu, da mu najveći uspeh bude vređanje nekog borca na postu to mi nije jasno nikako.

Duško Todorović (sport)
Izvor: YouTube/Floyd Mayweather vs Logan Paul

Sinoć je izgubio jedan momak koji, nije tajna, nije moj miljenik i nemam dobro mišljenje o njemu kao liku i celoj našoj priči. Taj momak se nikad nije ku*čio i nikad javno nije s*ao, niti vređao, niti odgovarao, niti glumio kretena i sad se*ete po njemu svi.

Tako ste istog dotičnog uzdizali posle prve pobede i velikog uspeha i ne samo njega već i druge, pa i mene!

Kako su došli prvi porazi, odrekli ste se brže-bolje svakog svog miljenika i budućeg 'šampiona' kojeg ste vi okrunili prvo. Kad ste uvideli da to nije realno i tako jednostavno, počeli ste pi*ati po svim regionalnim borcima...

Mislite da su Poljaci pi*ali po Janu? Mislite da su Englezi pi*ali po Bispingu? Mislite da su Irci pi*ali po Konoru? Mislite da su u Kamerunu pi*ali po Nganou kad je gubio?

Najgori smo uvek bili i ostali samo sebi najveći neprijatelji! I opet se drznete s*ati, a niste osvojili ni zahvalnicu ni pohvalnicu u svojim životima na dečjem maratonu u vrtiću Bubamara dok ste bili mali", napisao je besni Aleksandar Ilić u objavi.

Tagovi

mma