• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Velški navijači VELIKOG srca

Izvor mondo.rs

Udruženje fudbalskih navijača iz Velsa ponovo pomaže decu Srbije! Hvala vam još jednom ili DIOLCH!

Pre godinu dana napravili smo intervju sa momkom iz Velsa Risom Hartlijem koji, zajedno sa još nekoliko entuzijasta vodi humanitarno udruženje "Gôl", koje pomaže i siročiće iz Srbije.

Velšani koji brinu o deci Srbije! HVALA VAM!

"Mi smo fudbalski navijači, naravno ne samo to, koji putuju i prate reprezentaciju Velsa gde god možemo. Prvi put sam bio sa ocem 2002. godine u Azerbejdžanu i video sam siromaštvo, pogotovo među decom. Moj otac je jedan od onih koji je pokrenuo celu ovu akciju, ceo ovaj humanitarni rad i tako je sve počelo. Prikupljamo ne samo novac, već i igračke za klince-siročiće, razne druge stvari, poput šminke za devojčice... ma, svašta", rekao je tada u intervjuu za MONDO sjajni momak Ris Hartli.

Uoči kvalifikacione utakmice za Mundijal u Rusiji, Srbija - Vels u nedelju, 11. juna, Ris i njegovi drugari ponovo će pokazati naklonost Srbiji i njenoj deci. Oni će posetiti tri dečje ustanove u Beogradu (Dom Moša Pijade, Dom Zmaja o Dom Drinka Pavlović) i odneće donacije, sportsku opremu i dresove!

Udruženje "Gol" ranije je kontaktiralo ove ustanove koje su tražile stolove za stoni tenis, fudbalske i košarkaške lopte...

Osim toga, momci iz Velsa će kupiti i 10 karata za utakmicu za decu.

"Navijači iz Velsa čine ono što mogu da pomognu ljudima koji nemaju toliko sreće u životu i pokušavamo da promenilo sliku koja inače važi za navijače. Radujemo se što ćemo se opet družiti sa mladim ljudima iz Srbije", kaže Ris.

Ako želite da se zahvalite ovim momcima iz Velsa (a trebalo bi), možete to da učinite tako što ćete u nedelju doći na igralište FK Brodarac na Starom sajmištu, gde je u podne zakazan prijateljski meč timova srpskih i velških navijača.

U Kulturnom centru Grad (ulica Braće Krsmanović) od 13 časova tog dana biće prikupljane donacije za dečje ustanove.

"Ovi momci prave sjajan PR (marketing) za Vels i fudbalske navijače i znam da su veoma rado viđeni gosti ovde u Srbiji", izjavio je britanski amnbasador Denis Kif.

Ako želite da se priključite ovim sjajnim momcima posetite sajt: www.Justgiving.com/gol

Momci možemo samo da vam kažemo jedno veliko:

Diolch

Komentari 16

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

bojan

Respekt

mix

Velsani su divan narod, neuporedivo bolji od nadmenih "cocks"-a.Treba ih stvarno lepo primiti, i pod obavezno ispostovati njihovu himnu! I naravno, gromoglasno navijati za Srbiju!

'

a velsanii.. divni ljudi divniii... toolikooo smo piliiii

special image