Nama deluje da nema ništa prostije od kajgane i da za to nije potreban nikakav trik, slavni kuvar izgleda ne misli tako.
Kajgana je mnogima omiljeni doručak, a Gordon Remzi ima nekoliko saveta kako da vam svaki put bude savršena.
Njegova tajna je u tome da tiganj povremeno skida sa vatre. Evo Remzijevih uputstava:
- Razbijte jaja u posudu i dodajte malo putera, po ukusu.
- Stavite tiganj na dobro zagrejan šporet.
- Mešajte dok se kajgana prži.
- Skinite tiganj sa vatre na 30 sekundi, ali i dalje mešajte.
- Nakon deset sekundi vratite tiganj na šporet.
- Ponavljajte ovaj proces naizmenično u naredna tri minuta.
Gordon Remzi tvrdi da ova tehnika sklanjanja tiganja sa vatre znači da vam kajgana sigurno neće zagoreti.
Nedavno je i njegov rival i kolega Entoni Burdejn podelio svoj recept za kajganu: