• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uhapšeni navijači Zvezde u Kelnu

Izvor MONDO/Tanjug

Osmoricu navijača crveno-belih koji su došli na meč Lige Evrope privela je nemačka policija

Osmorica navijača Crvene zvezde, koji se nalaze na listi od 500 potencijalnih huligana, uhapšeni su u Kelnu iz predostrožnosti, preneo je nemački list "Ekspres".

Policija je nemačkom listu potvrdila informaciju o privođenju navijača, ali i navela da u gradu nije bilo incidenata. Među privedenima je i Ivan Bogdanov, jedan od vođa navijača, koga nemačka policija ima evidentiranog pod nadimkom "Ivan Grozni".

Bogdanov je već pravio incidente na fudbalskim utakmicama. On je bio predvodnik huligana koji su prekinuli fudbalsku utakmicu Italija - Srbija u Đenovi 2010, zbog čega je u Italiji osuđen na tri godine i tri meseca zatvora, a potom deportovan u Srbiju. Bio je i među navijačima koji su posle incidenta sa dronom uleteli na stadion na meču Srbija - Albanija u Beogradu, u oktobru 2014. godine.

Prema najavama Zvezdu bi na današnjem meču protiv Kelna u Ligi Evrope trebalo da bodri oko 5.000 navijača. Polovina bi trebalo da doputuje iz Srbije, a polovina iz Nemačke i okolnih zemalja.

Policija je u Kelnu spremna dočekuje večerašnji duel, pa je u pripravnosti oko 2.300 policijaca koji će brinuti o bezbednosti. Navodi se da su spremni i vodeni topovi u slučaju da dođe do problema na tribinama.

Utakmica između Kelna i Crvene zvezde igra se večeras od 19 časova.

Komentari 121

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vatro Marx

Pitam vas kako mene niko nije uhapsio, i ja sam kao i ostali prosli bez problema. Sa Zvezdinom zastavom ito pored samih navijaca Kolna, nitko me nije prococirao mene i mole kolege, lijepo smo se radovali ponosnim golom koji Zvezdi daje jos jaca krila a navijaci da u Beogradu budu trinaesti igrac sa fer i korektnim navijanjem. Budimo realni ako postujemo druge postovace i oni nas, inace u cijelini nas gledaju lose radi par koji da kazem, ludaka koji ne razmisljaju puno.

Pera

Ovog....treba negde u kamenolom da tuca kamen i tu trosi visak energije i slobodnog vremena. Ovako od njega drustvo i civilizacija nikakve koristi nema

Sreten

Uhapšen je osvedočeni pripadnik DB-a, hoće li se naša država oglasiti?

special image