• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vraća se u Srbiju i presrećna je!

Izvor mondo.rs

Tehno zvezda na ćirilici pozdravila fanove u Srbiji i poručila - vidimo se na EXIT-u!

Najpopularniji tehno DJ na svetu i apsolutna ikona svetske elektronske muzike Nina Kraviz okacila je na Instagram pozdrav svim fanovima EXIT festivala koji ce i ovog leta imati cast da zatvori! Svi koji su prošle godine bili na zatvaranju Dance Arene mogli su da prisustvuju gotovo istorijskom nastupu koji je sa ovacijama i skandiranjem 25.000 fanova više podsecao na stadionski rok koncert nego na žurku! Cak dva puta se vracala na bis, da bi, konacno, famoznu binu festivala napustila tek u pola devet ujutru, pola sata nakon zvanicnog zatvaranja festivala. Neverovatna ruska umetnica, odrasla u Sibiru, iz Moskve se obratila svim svojim fanovima širom planete i zapocela pozdrav na srpskom jeziku!

"????? ?? ???????," piše Nina na srpskom, i to na cirilici, u postu koji je za manje od 24 sata lajkovalo neverovatnih 56.000 ljudi.

"Veoma sam srecna što mogu da najavim da se vracam u Srbiju i na EXIT festival ove godine. Apsolutna mi je cast što sam tamo dobrodošla, evo vec tri godine zaredom, i zbog toga sam veoma srecna. Ovaj plesni podijum u srcu Evrope je poseban na toliko nacina i iza svega stoji jedna divna poruka koja donosi toliko potreban smisao našem društvu. Ali Dance Arena je pre svega odlican rejv na jednoj od najneverovatnijih lokacija na celom svetu," napisala je ona.

Nina je uz to iskoristila priliku i da cestita festivalu na tituli osvojenoj na Evropskim festivalskim nagradama u januaru ove godine: "Cestitam Exitu što je ponovo proglašen za Najbolji veliki evropski festival! ???????"!

Nina Kraviz nastupice na predstojecem EXIT festivalu koji ce biti održan na Petrovaradinskoj tvrdavi u Novom Sadu od 12. do 15. jula, uz neke od najboljih svetskih, regionalnih i domacih muzickih zvezda kao što su Zigi Marli, Fever Ray, Alis Merton, Rici Hotin, Adam Bejer b2b Ida Engberg, Mejsio Plex, Solomun, Ameli Lens, Ben Klok, Džeks Džons, Ofenbach, Mahmut Orhan, KarlKrejg, Tale of Us, Sevdaliza, Burak Jeter, Madball, Brujeria, Ofenbach, Slapshot, Dog Eat Dog, Slaves, Idles, Asphyx, Bombers i mnoge druge.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE