• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na daskama koje život znače nakon 17 godina!

Izvor mondo.rs

Veliki povratak glumice na pozorišnu scenu. "Osetila sam veliku radost kada sam ušla u JDP. Ovo mi je prva premijera, imam veliku tremu, jedva govorim".

 Vesna Trivalić u pozorištu JDP posle 17 godina Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Vesna Trivalić zaigraće u pozorištu nakon skoro dve decenije, u predstavi Biljane Srbljanović "Vrata od stakla" u režiji Jagoša Markovića, čija je premijera zakazana za 5. oktobar.

"Planiram ponovo da radim nešto gde ima kamera"!

"Ovo mi je prva premijera nakon 17 godina. Imam veliku tremu. Želim da znate da me je direktora JDP-a brižno i nežno navodila da se vratim na scenu, da bi to u poslednjih sedam godina u nekim cikličnim krugovima postalo intezivnije. Moram da kažem da sam u dubini duše odustala od pozorišta. Prvi put kada sam imala veći posao, kada sam imala nešto veće da snimam, zvala sam mog pokojnog profesora Vladimira Jevtovića, koji mi je tada rekao: 'Očekivao sam da ćete me pozvati. Zanat imate, ali su vam svi aparati na nuli, i ko god vam kaže drugačije, molim vas da verujete meni, jer je to iz prve ruke'. Onda me je zvala direktorka JDP-a Tamara Vučković i postavila pitanje na poseban i drugačiji način, ja ne znam koje iz mene govorio: 'Da, hoću, pošalji mi tekst'.

Glumica kaže da joj se nekako život vratio kada se vratila na scenu.

"Zahvalna sam što radim sa Jagošem Markovićem, ovo nam je prva saradnja, a studirali smo zajedno. Glumačka ekipa s kojom radim je ostvarenje sna! Srećna sam što radim sa Sekom Sablić, Irfanom, Anitom...", kaže glumica za "Kurir".

Irfan Mensur koji takođe igra u predstavi, kaže da se sa Vesnom poznaje od malena i da posle ove predstave, Trivalićeva neće pomisliti da se vrati u Dubaji.

"Možda ode da vidi svoje, ali će se vratiti, jer joj je ovde mesto- u njeno, JDP u kom mora biti", kaže Mensur.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE