• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Babić: Nemam ništa protiv dolaska ministarke, ali...

Izvor Tanjug

Posle najave ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović da će sledeće nedelje preseliti ministarstvo u Grdeličku klisuru, gde se završava deonica autoputa na Koridoru 10, oglasio se direktor Koridora Srbije

 Babić o radovima na Koridoru 10 Izvor: MONDO/Predrag Vujić
Izvor: MONDO/Predrag Vujić


Direktor "Koridora Srbije" Zoran Babić smatra da je najavljena poseta ministarke Zorane Mihajlović Grdelici odlična prilika da se ona uveri da izvođači iz "Koridora Srbije" daju sve od sebe da se radovi izvrše u roku, ali istovremeno istiše da bi bilo dobro da ministarka isto tako poseti deonicu Ub-Lajkovac, gde ima mnogo više problema.

"Nemam nista protiv boravka ministarke i njenih saradnika na terenu, naprotiv, ovo je idealna prilika da se lično uvere da se završni radovi izvode 24 sata na Kosini 2, dok se radovi u tunelu Manajle izvode u dve smene", rekao je Babić za Tanjug.

On je tako odgovorio na pitanje kako vidi boravak ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović u narednih 10 dana na deonici autoputa u Grdelici.

"Naravno, uveriće se i sami u to da dajemo sve od sebe i ulažemo maksimalne napore boreći se svakodnevno sa prirodom kako bi autoput završili do kraja godine. Ne bi bilo loše i da ovakvu vrstu posete primene i za deonicu Ub-Lajkovac gde postoje veći problemi u odnosu na ove u Grdeličkoj klisuri", naveo je Babić.

Komentari 28

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Tommy Gavin

Vazdupohlov?

Johan

Nigde nije pisalo da je Babic postao otac Cestitka

RS

Nikad veca blamaza sa putevima mnogo putujem sve jasno uzas

special image