• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BIA poziva - otvoren konkurs za jeftine stanove

Izvor Tanjug

Pripadnici BIA zaposleni na neodređeno vreme, penzioneri BIA i Resora DB MUP-a Srbije u sledećih 30 dana mogu konkurisati za kupovinu stanova po povoljnijim uslovima za lokacije u Nišu i Vranju.

 BIA: Konkurs za jeftine stanove u Nišu i Vranju Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

To je objavljeno na sajtu Bezbednosno informativne agencije.

Vučić u Vranju: Mi ne zamišljamo, mi gradimo

Reč je o stanovima koje će Vlada Srbije izgraditi za pripadnike snaga bezbednosti i BIA, a pravo da konkurišu imaju svi koji nemaju trajno rešenu stambeno pitanje, odnosno koji nemaju stan ili kuću u svojini, ili u svojini člana porodičnog domaćinstva.

Priliku da se prijave za kupovinu stana pod povlašćenim uslovima imaju i pripadnici i penzioneri koji imaju neodgovarajući stan ili kuću, ali tek ako ne bude dovoljno prijava zainteresovanih pripadnika koji nemaju rešeno stambeno pitanje.

Ko ispunjava uslove propisane pravilinikom BIA može da kupi stan pod povlašćenim uslovima bilo koje površine ili strukture na teritoriji Srbije, dok to pravo nemaju pripadnici ili penzioneri koji su od 1. juna prošle godine otuđili stan ili porodičnu stambenu zgradu koju su imali u svojini na teritoriji Srbije ili na teritoriji bivših republika SFRJ.

Tagovi

Komentari 7

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Баобаб

Безбедност земље у расулу... важни су станови... ово ко кад се распадала СФРЈ генерали мењали станове а народ се убијао...

Yu

Ko od privrednika nije zadovoljan statusom neka se prijavi u Vojsku kod Vulina i onda ce da dobije stan odmah,platu...i procvetace mu cvece u zivotu...Eto resenja za sve nezadovoljne koji misle da sa strane ima kvalitetnije ispase.

Bombon

Može li neka pomoć za male privrednike ili će zauvek biti povlastice za ove nepotrebne službenike i budžetlije što im mi zarađujemo plate svojim doprinosima ??? Imate li dušu više vi izdržavana lica u svojim prohtevima i zakonima ? Šta kad svi stanemo jer ste nas glupim zakonima sve doveli do ivice? Ko će vam onda zaraditi te lepe budžetske plate ?

special image