• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Orlovi", hoćemo na Evropsko prvenstvo!

Srbija počinje novi ciklus kvalifikacija. I to onaj, u kome nemamo uspehe i predugo... Još davne 2000. godine poslednji put, kao Jugoslavija, učestvovali smo na Evropskom prvenstvu. Vreme je to da se promeni, već protiv Portugala!

SVE GALERIJE

Komentari 15

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gorski

Volio bih da Mondo napise tekst o fudbalu na OI. Nasi mladi su se plasirali na EP,imaju korektnu grupu. Ako najbolji budu putovali na EP bismo mogli daleko da doguramo,pa cak i na samim OI.

nebitan lik

Neko rece Slavoljub Muslin. Muslin je dobar trener ali udavio bi Tadica i igru reprezentacije trenutno. On je trener koji trazi disciplinu na terenu, preferira da gradi igru iz poslednje linije. Dok bi recimo Radomir Antic vec bio pogodak. Covek preferira ofanzivniji i moderniji fudbal, kod njega bi Tadic imao vise slobode na sredini i u napadu, tako da bi to vec bila solidna ekipica. Ali s obzirom da je Antic veliki GOSPODIN, a kod nas u FSS blato i mulj, ne vidim razlog zasto bi ikada prihvatio mesto selektora dokle god se ovaj mulj ne ocisti... Naravno, tada ce biti kasno, jer momci koji su bili prvaci sveta vec sazrevaju, a ovaj mulj ce da se talozi godinama...

Milija

Hteo je i Sojic da bude kapetan na belu ladju. Necete vi sa ovim nigde!