• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko je koga u 2008.

Nove ljubavi, nove simpatije, spektakularna venčanja, glamurozne zabave, raskidi...Ni 2008. godine se ne razlikuje od prethodnih. Jer, c'est la vie.

Život piše romane, davno je neko rekao ili napisao. Godina na izmaku nije bila "imuna" na ljubavne afere domaćih estradnih i sportskih zvezda, nove veze i vezice, najave svadbi i glamuroznih venčanja.

Bez dileme estradni par godine je novinarsko-muzički dvojac Jovana Janković i Željko Joksimović. Imali su čast i sreću da zajedno vode najveći muzički događaj u Beogradu posle nekoliko godina, pa i decenija, a Eurosong ih je toliko zbližio da se ljubav jednostavno rodila.

Iako su dugo krili da među njima ima nešto kad-tad su morali da priznaju: Da, zajedno smo. Do tog priznanja morali su da urade mnogo toga, pre svega da prekinu dotadašnje veze - Jovana je zbog Željka raskinula veridbu, a on je ostavio voditeljku Adrijanu Čortan.

"Jovana je beskrajno inteligentna, šarmantna i pozitivna", izjavio je Joksimović jednom prilikom. Jovana "pada" na komplimente kojima je obasipa. "Najlepši kompliment mi je kad mi kaže: 'Što lepo izgledaš! Super si se obukla i sredila'. Kratko, jednostavno, efektno. I iskreno".

Kada je srpski košarkaš Marko Jarić, poznat kao veliki zavodnik, dospeo na naslovne stranice mnogih svetskih magazina zbog veze sa prelepom brazilskom manekenkom Adrijanom Limom, mnogi su pomislili da je u pitanju još jedan trač...

Ali, ne samo da su njih dvoje zajedno, nego će, ako sve bude u redu, sledeće godine Adrijana Lima postati "srpska snajka". Par se verio, odabrao je luksuzan stan u Njujorku, a četvrta najplaćenija manekenka na svetu već je počela pripreme za svadbu.

Nema sumnje da će to venčanje biti broj jedan 2009. godine.

Baš kao i za Jarića, mnogi su bili skloni da veruju da je folk zvezda Balkana Seka Aleksić u vezi sa manekenom Mladenom Radulovićem iz marketinških razloga. Ali, baš kao i u slučaju Jarića život je odagnao sumnje - početkom decembra Mladen je kleknuo i zaprosio je.

Venčanja koja su obeležila 2008. godinu svakako su ona koje su pripredile pevačice Jelena Karleuša i Dara Bubamara.

Karleuša se na Vidovan udala za fudbalera Duška Tošića, a na svadbu u bašti hotela "Prezident" u Kovilovu potrošeno je, kažu upućeni, 80.000 evra. Početkom septembra Karleuša je rodila ćerku Atinu.






Dara Bubamara i njen izabranik, biznismen iz Pariza Milan Kesić, iskeširali su 120.000 evra da bi dobili venčanje kakvo su tražili. Svatova je bilo 600, mladenci su se vozili u beloj kočiji koju je vuklo osam belih konja, pa u belom "linkolnu“, burme su bile od četiri vrste zlata... I ovaj bračni par uskoro će dočekati rođenje prvog deteta.

I mnogi drugi su ove godine izgovarali sudbonosno "da", a bilo je i onih koji su ga izgovarali na "bis", jer im je to drugi brak. Tako se recimo venčao duet Zana - Jelena Galonić i Zoran Živanović-Žika (njegov drugi brak), kao i glumci Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković (njegov drugi brak).

Udala se i jedna od najlepših pevačica na pop sceni - Emina Jahović. Njen izbor je turski pevač, Mustafa Sandal. "Novopazarska Penelope Kruz" rodila je ove godine i muško dete - Jamana.

Ako Aca Lukas održi javno obećanje i 31. decembra zaprosi Sonju Šašić (bivšu suprugu njegovog kolege Željka Šašića) biće to sigurno jedna od svadbi o kojoj će se pričati naredne godine. Interesantno je da Lukas planira da zaprosi Sonju tačno u ponoć i to na svom novogodišnjem nastupu na Beogradskom sajmu. Koji kilometar nizvodno, njen bivši suprug Željko pevaće na jednom beogradskom splavu.

Bilo je još raznoraznih afera, rastava, spajanja, kratkih avantura...Romana Panić je opet sa kiparskim biznismenom Fatosom, Lepa Brena i Boba Živojinović se nisu svađali (bar su tako demantovali u mnogim intervjuima), a mnogo se pričalo i o "grandovskim zvezdicama" Milanu Stankoviću i Radmili Manojlović.

TENISERIMA BILO, PONOVILO SE

Ako je nekome išlo 2008. godine onda su to svakako srpski teniseri i to svima i to na svim poljima. Dosegli su same vrhove, osvajali su gren slemove, ali su pronašli i nove ljubavi, Nenad Zimonjić je postao otac blizanaca...

Ana Ivanović je osvojila prvu gren slem titulu u karijeri (Rolan Garos), bila je jedno vreme i prvi ženski reket sveta, dobila je laskavu titulu da je najseksepilnija teniserka, ali je u međuvremenu dospela i na naslovne stranice svetskih tabloida zbog veze sa španskim teniserom Fernandom Verdaskom.

Iako stidljiva, priznala je tokom marta, da joj se dopada tip muškarca kakav je glavni lik iz američke serije "Prison Break" - glumac Venvort Miler! A onda je krajem godine sve iznenadila, jer je "pala" na šarm "latino lovera" Fernanda Verdaska.

Jelena Janković je igrala izvanredno cele sezone, o njoj je snimljen dokumentarac ali joj je nekako baš, baš sve krenulo od Olimpijskih igara u Pekingu. Tamo je upoznala Mlađana Janovića, crnogorskog vaterpolistu, o kojem kao i svaka zaljubljena devojka govori u superlativima.

"Svakom čoveku prija kad je emotivno ispunjen. Kada sam privatno zadovoljna biću najbolja i na terenu. Sreća i ljubav me motivišu da igram mnogo bolje i opuštenije", kaže Džej-Džej.

Novak Đoković je u vezi sa dugogodišnjom devojkom (dok neke druge uzdišu za njim), Viktor Troicki je sreću pronašao sa manekenkom Sunčicom...

Za Nenada Zimonjića je ova godina bila san snova. Pobedio je na Vimbldonu, postao je najbolji dubl igrač sveta, a supruga Mina mu je podarila blizance Leona i Lunu.

Krenulo je, konačno, i fudbalerima. Posle lošeg perioda za srpski reprezentativni fudbal, "orlovi" su pod palicom Radomira Antića počeli da nam vraćaju nadu. A neki reprezentativci su, na krilima, dobrih igara "poleteli" i ka bračnim vodama.

Tako je Duško Tošić oženio Jelenu Karleušu, a Miloš Krasić, koji će verovatno igrati na pozajmici u jednom od najvećih evropskih klubova, madridskom Realu, pre nekoliko dana (25. decembra) venčao se sa dugogodišnjom devojkom Mirjanom Radanović.

Još jedan sportsko-estradni par venčao se tokom 2008. godine, a u januaru očekuju ćerkicu, kojoj su već odabrali ime Nina. Reč je ovaterpolisti Partizana Nikoli Rađenu i pevačici Ani Kokić.

SLOMLJENA SRCA

Bilo, je, naravno, i onih manje lepših stvari koje su sastavni deo ljubavi. Raskidi, uvek bolni i uglavnom neprijatni, dešavali su se i u 2008. godini.

Pobednica Eurosonga Marija Šerifović doživela je "dvostruki raskid" - u ljubavi i u poslu. Najpre je prekinula saradnju sa menadžerom Sašom Mirkovićem , a u oktobru se razišla od crnogorskog glumca Slavka Kalezića.

Naravno, nije ona jedina kojoj su se dešavale takve stvari, a i sreću je pronašla u onome što najviše voli - pravljenju i pevanju pesama i u 2009. godini planira proboj na zapadnoevropsko tržište.

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović mogli bi da ponesu titulu najizdržljivijeg para u ovoj godini (a možda i deceniji). Posle teške saobraćajne nesreće u kojom mu je život bio ugrožen, srpski vaterpolista se lagano ali sigurno oporavlja uz punu podršku svoje supruge.

Rijaliti-šou Veliki brat iznedrio je nove "tabloidne heroje", koji su brzo počeli da daju materijal za naslovne strane. Skaj Vikler i Kaya muvali su se u kući, posvađali su se u kući, smuvali su se izvan kuće, a ubrzo potom su raskinuli.

Kad smo već kod raskida, jedan se (možda) dogodio, ali je Beograd "izvadio stvar". Naime, bračni par Eklston, Slavica i Berni bili su, bar su tako tvrdili tabloidi, bili su na ivici razvoda, ali su došli u srpsku prestonicu, pojeli burek, slušali srpsku muziku i...pomirili se.

C'est la vie.

(P. V. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE