Na sastanku Takmičarske komisije Fudbalskog saveza Srbije potvrđeno je da će od ove sezone, odlukom članova Izvršnog odbora FSS, igrati utakmice baraža za popunu Superlige.

Na osnovu Pravilnika o takmičenju, u baražu će učestvovati klub koji zauzme 14. mesto po završetku sezone na tabeli Jelen Super lige i ekipa koja zauzme treće mesto na tabeli Prve lige Srbije. U okviru baraža biće odigrane dve utakmice, a termini su 25. maj i 31. maj. Domaćin u prvoj utakmici biće trećeplasirana ekipa Prve lige Srbije.

Sa sastanka Takmičarske komisije još jednom je usledilo obaveštenje klubovima i javnosti o činjenici da, ukoliko trećeplasirani klub sa tabele Prve lige Srbije po završetku sezone 2013/14. nije podneo zahtev za licenciranje za takmičenje u Superligi u sezoni 2014/15, onda će njegovo mesto u baražu zauzeti prva sledeća ekipa sa tabele koja je to učinila.

Takođe, istaknuto da je kompletno dosadašnje takmičenje u Kupu Srbije proteklo na odličan način.

Pored predsednika Takmičarske komisije Blagoja Miloševića i članova, sastanku su prisustvovali i komesari za takmičenje i generalni sekretari Jelen Super lige i Prve lige Srbije.