Na šest mečeva subotnjeg programa 21. kola Prve lige Srbije, postignuta su samo četiri gola, a u prvim poluvremenima tih mečeva nije bilo nijednog!

Zaista, neverovatan podatak, ali istinit.

Oni koji su postigli golove, osvojili su i sve bodove. Zanimljivo, osvajale su ih, uglavnom, ekipe koje se grčevito bore za opstanak.

BSK je golom Miloša Filipovića sa penala u 64. minutu srušio favorizovani Metalac. Izuzetno važni bodovi Borčanaca u borbi za goli život.

Poklekao je Metalac, jedan od najozbiljnijih kandidata za plasman u Superligu, a ni lider, lučanska Mladost nije opravdala ulogu favorita u gostima Timoku u Zaječaru, gde je bilo 0:0.

Dve ekipe koje su na dnu tabele PLS osvojile su ceo plen u današnjim mečevima.

Inđija je golom Vladimira Milašinovića u 83. minutu meča protiv kraljevačke Sloge obezbedila važan trijumf, a isto važi i za Dolinu, koja je u Surdulici, u foto-finišu dala gol domaćem Radniku.

Od ekipa iz gornjeg dela tabele slavila je jedino Sloga iz Petrovca na Mlavi. Pobedonosni gol protiv novosadskog Proletera postigao je Milan Stojanović u 55. minutu. Petrovčani su se ovom pobedom ponovo umešali u borbu za vrh tabele.

Taj Stojanovićev gol bio je prvi na svim današnjim mečevima! Dakle, do 55. minuta na šest utakmica nije bilo gola...

REZULTATI 21. KOLA:

BSK - Metalac 1:0 (0:0)

Timok - Mladost Lučani 0:0

Radnik Surdulica - Dolina Padina 0:1 (0:0)

Smederevo - Teleoptik 0:0

Sloga Petrovac na Mlavi - Proleter NS 1:0 (0:0)

Inđija - Sloga Kraljevo 1:0 (0:0)

nedelja:

Sinđelić Beograd - Jedinstvo Užice

ponedeljak:

Bežanija - Borac Čačak

TABELA: Mladost Lučani 41, Metalac 37, Sloga (PM) 34, Bežanija /-1/ 32, Sloga (KV) 31, Borac /-1/ 29, Sinđelić /-1/ 28, Proleter 26, Radnik 26...