Nagrađivani kuvar Džejms Berd otkrio je svoj recept za savršenu toplu čokoladu.
- jedna slatka pavlaka - četiri decilitra mleka - 50 grama mleka u prahu - kašika kukuruznog brašna - 150 grama crne čokolade (narendane) Priprema: Stavite pavlaku u posudu i ostavite je u frižideru da odstoji pet minuta, a zatim je umutite žicom za mućenje, dok ne postane penasta. U drugu posudu sipajte mleko i ostavite da proključa. Nakon toga dodajte čokoladu i mutite dok se čokolada potpuno ne rastopi. Dodajte mleko u prahu i kukuruzno brašno i mešajte dok se sastojci ne sjedine, a smesa ne postane glatka. Sipajte čokoladu u čaše i na svaku od njih odozgo stavite po kašiku slatke pavlake. Uživajte! Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.