• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marina Abramović piše memoare

Izvor mondo.rs

Svetska umetnica najavila knjigu memoara.

"Lično iskustvo mi je uvek bilo inspiracija za sve što radim. Nadam se da ću svojom pričom uliti hrabrost drugim ljudima da urade i ono čega se boje", kaže Marina Abramović najavljujući knjigu memoara za sledeću godinu.

Marina je oduvek eksperimentisala sa svojim telom, dušom i umom, pa su je mnogi strani mediji prozvali kraljicom performansa.

U ime umetnosti ležala je naga na podu sa kosturom na sebi, a kasnije i na santi leda, mučila sopstveno telo, 12 dana živela na platformi u galeriji "Čelsi" gde su je posetioci gledali kako se kupa, spava i ide u toalet, "ćutala" 736 sati u njujorškom Muzeju modernih umetnosti (MOMA).

U svojim performansima nije bila stidljiva, pa se pretpostavlja da će takva biti i njena knjiga. Pitanje je samo šta će svet novo saznati o Marini, a da već nije rečeno u desetak dokumentaraca, umetničkih filmova i jednoj operi.

 Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE