• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tender za "pametna brojila" produžen do 1. aprila

Izvor MONDO/Tanjug

Tender JP Elektroprivreda Srbije (EPS) za nabavku "pametnih brojila", koji je trebalo da bude zatvoren danas, produžen je do 1. aprila, rečeno je Tanjugu u EPS-u.

U toj kompaniji podsećaju da je već dva puta produžavan rok za završetak tendera i ističu da tokom tenderske procedure nije bilo promene uslova tendera, kao što tvrde neki domaći proizvođači brojila.

 Tender za nabavku "pametnih brojila" objavljen je 15. decembra 2014. godine, a svu dokumentaciju, procedure, postupke i odgovore na pitanja nadgleda i odobrava EBRD, kao i ceo tenderski postupak koji se sprovodi strogo po pravilima te evropske finansijske institucije.

Taj projekat EPS-a se finansira sa po 40 miliona evra iz kredita Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) i Evropske investicione banke (EIB). Evropske banke kontrolišu i proceduru sprovoženja tendera.

Tendersku dokumentaciju otkupilo je 38 firmi od toga 20 domaćih.

U EPS-u su ranije naveli da je u planu nabavka oko 250.000 brojila za domaćinstva i 7.000 mernih sistema za velike potrošace.

Tagovi

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Predrag.

Daj jednom počnite da ugrađivate te pametne strujomere .toje stvarno dobra stvar .kod mene ne oćitavaju strujomere godinu dana ne dolazi niko da čita tako dasam ja premoran da svakog meseca da dostavljam potrošnju struje telefonom a kad te strujomere ugrade oni u epsu imače na kompjuteru potrošnju kokoje ko potrošijo toje stvarno idejalna stvar

TarmiRicmi

Opet frka oko procenata ko koliko kome dodje.

Kurc šlus

Idealno za vladu, da ih povežu, sa političarima !

special image