• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Bubanj potok" sele tek 2016?!

Izvor mondo.rs

Najavljena selidba beogradske naplatne stanice "Bubanj potok" neće početi kao što je najavljivano pre jeseni, čak ni pre 2016.godine, pa će izvođači radova imati manje od 9 meseci da obave posao.


Povodom izmeštanja naplatne stanice, u "Putevima Srbije" kažu za "Novosti" da je celokupna projektna dokumentacija završena.

"Eksproprijacija zemljišta potrebna za izgradnju naplatne stanice "Bubanj potok" je u toku. Završetak je planiran za kraj 2015. godine, posle čega će moći da počnu građevinski radovi", objašnjavaju putari.

Predviđeno je da naplatna rampa "Bubanj potok" bude pomerena južno od postojeće petlje Vrčin, u skladu sa prostornim planom infrastrukturnog koridora autoputa E-75 deonica Beograd-Niš, koji predviđa ukrštanje obilaznice oko Beograda sa autoputem.

Pomeranje je ubrzala izgradnja prvog prodajnog centra "IKEA" u Srbiji, koja je u junu ove godine dobila građevinsku dozvolu.

Kašnjenje u izmeštanju rampe "Bubanj potok" moglo bi da dovede i do pomeranja roka za otvaranje švedske robne kuće u Beogradu najavljeno za kraj 2016.

Naime, investitor je svojevremeno predočio da izgradnja prodajnog centra ne može da počne dok se naplatna stanica ne premesti.



Tagovi

Komentari 5

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Antibot

Pa taman kad se povecaju plate i penzije pa da imamo gde da trosimo tolike pare

62

zeza veliku firmu dok ne ode iz Srbije,čekaće oni nas sve se bojim

aaaaaaa

Kod nas je sve komplikovano i sve predugo traje. U drzavnim preduzecima imamo 4x vise zaposlenih nego sto treba, a posao se sve sporije obavlja.

special image