• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi Sad i te kako ima šta da ponudi

Izvor mondo.rs

U Novom Sadu danas je otvoren 48. Međunarodni sajam turzima i 6. Međunarodni sajam konjarstva i sersana.

Sajam je otvorio ministar Rasim Ljajić, a prisustvovao je i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Puno mi je srce kada vidim da Novosadski sajam sija onim sjajem na koji smo navikli i uvek se radujem oktobru u kojem se tradicionalno održavaju sajmovi lova, ribolova, turizma i konjarstva. Tada se u našem gradu okupi mnogo ljudi iz zemlje i regiona koji tokom sajamskih dana ostvaruju neke nove nivoe saradnje”, rekao je Vučević, a saopšteno je iz njegovog kabineta.

On je rekao da Novi Sad takođe ima šta da predstavi potencijalnim turistima.

“Nadam se da će izlagači biti zadovoljni, kao i posetioci, a koristim priliku da pozovem sve Novosađane da posete Novosadski sajam narednih dana i uvere se u kvalitetnu ponudu. Posebno sam zadovoljan ostvarenim partnerskim odnosom sa Crnom Gorom, jer mnogo toga povezuje naše dve zemlje, a ovde je u pitanju ostvarivanje obostrane koristi u oblasti turizma, jer svi znamo koliko Crna Gora može da ponudi Srbiji i obrnuto, tako da je ta sinergija dobitna kombinacija za nizanje uspeha”, rekao je Vučević.

On je dodao da bi uvek gostima iz inostranstva preporučio da posete Novi Sad, a potom i sve ono lepo što odiše duhom mira i tolerancije i tradicije u Vojvodini, kao što su salaši, čarde na Dunavu, lepi zamkovi i drugo.

Ministar Ljajić je rekao da “turizam povezujeljude, narod, region, a pored ekonomske ima još širu društvenu ulogu, jerdoprinosi stabilnosti i procesu pomirenja u regionu“.

Posebno mi je zadovoljstavo što je zemlja partner ovog Sajma Crna Gora- naša prijateljska zemlja i istakao bih odličnu saradnju sa njihovim Ministarstvom turizma“, rekao je na otvaranju Rasim

Prvog dana Sajma turizma i Sajma konjarstva posetioce očekuje obilje interesantnih događaja, kao što su promocija proizvoda mesa divljači u organizaciji JP “Vojvodinašume”, otvaranje međunarodne foto-izložbe “Konjarstvo 2015“....

Na Sajmu turizma biće uručena priznanja za kvalitet objekata i usluga u turizmu, a danas počinje takmičenje u preponskom jahanju - Međunarodna konjička revija, koje se održava se u Zelenoj areni.

Radno vreme sajmova je od 10 do 19 časova.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mladen

Ukinuti sve skupove i organizacije od kojih ce pojedinci imati materijalne koristi i organizovati neprofitabilne skupove od kojih ce nematerijalne koristi imati svako ko se pojavi. Sajam je obican marketing i kao takav pravi jos vecu razliku izmedju bogatih i siromasnih. Dakle ukinuti sve sto podseca na marketing. Gde god se okrenem u Novom Sadu sve reklama do reklame.

special image