• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakav bizar: Igore, Kvarežma te je prokleo!

Izvor mondo.rs

"Ja ću ti pomoći". Sad nam je smešno, ali da li će nam biti smešno večeras?

Na večito praznom "Stade Loius II" stadionu u Monte Karlu, večeras od 20.45 sastaju se Monako i CSKA Moskva.

Ulog?

Bodovi za plasman dalje u najneizvesnijoj grupi prve faze Lige šampiona, u kojoj stvari posle 270 i kusur minuta fudbala u četiri zemlje izgledaju ovako: Monako 5, Totenhem 4, Leverkuzen 3, CSKA 2.

Moskovljani su dali tri gola u prve tri utakmice i moraće bar još jedan večeras, ukoliko žele da ostanu neporaženi. Kako? Jednostavno, svi oni zajedno, ali se to pre svega ogleda kroz statistiku golmana Igora Akinfejeva, punih deset godina nisu odigrali utakmicu Lige šampiona a da nisu primili makar gol.

To je u Akinfejevom slučaju serija od 40 utakmica u evro-kupovima u kojima je bar jednom vadio loptu iz mreže.

Iako su razlozi za to sasvim druge prirode, ima onih u Rusiji koji veruju da se radi o vradžbinama, crnoj magiji, zloj kobi...

Poznata ruska vidovnjakinja, Aljona Orlova odlučula je da pomogne. Naime, ona kaže da je "ojačala energetsko polje Igora Akinfejeva" pred meč sa Monakom, u kom će reprezentativni golman "zbornaje" imati novu priliku da prekine najcrnji aktuelni niz te vrste u Evropi.

Učesnica prve "Borbe vidovnjaka" (popularni ruski tv šou) kaže da je nesreća Akinfejeva povezana sa golom koji je primio od Rikarda Kvarežme, portugalskog fudbalera romskog porekla!

"Vidovnjaci obično ove stvari ne rade bez saglasnosti druge strane, ali u ovom slučaju mislim da Igoru neće smetati i da mu ne može odmoći. Ta pomoć je kao tableta i nebitno je iz čije ruke je dobijete, važno je da deluje. Pokusaću preko fotografije da ojacam njegovo energetsko polje i pošaljem mu impuls sreće", poručila je Orlova za portal "life.ru" i potom magijski obred izvela pred kamerom.

"Nadam se da je kamera uhvatila efekat i da možete da vidite da mu se u području trećeg oka pojavilo srce, što znači da je impuls prihvaćen i da će moja dobra volja pomoći Igoru da prekine nesrećnu seriju", zaključila je Orlova.

Sreda, 20.45, Arena sport 3 i naravno stara-dobro poznata adresa - MONDO.

Pogledajte prilog.



Komentari 5

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SKK

Pa i nije primio gol.Primio je 3.

N

I tako...

Karabambus

Znaci tacan rezultat 0-0

SERIJE