"Čistka" u Cetinjskoj - sedam kafića bez bašte

Autor:

Komunalna inspekcija "počistila" je sedam nelegalno postavljenih letnjih bašti u Cetinjskoj ulici u Beogradu, a redovno se uručuju i kazne za večernje "probijanje" radnog vremena.

8
A- A A+

đoković, kafić, prenos tv Foto: Ilustracija: Mondo/ Goran Sivački

Komunalni inspektori opštine Stari grad sproveli su kontrolu postavljenih bašta u Cetinjskoj ulici i doneli sedam rešenja za uklanjanje bašta koje su postavljene bez rešenja.

Reč je o baštama ugostiteljskih objekata u Cetinjskoj 15 - "Šupa", "Dvorištance", "Jedno mesto 011", "Bananica", "Elektropionir", "Džez kafanica Bajloni" i "Jedno mesto 011-2", rečeno je Tanjugu u Gradskoj upravi.

Inače, navode, od početka godine do 13. maja komunalni inspektori opštine Stari grad napisali su osam prekršajnih naloga za ugostiteljske objekte u Cetinjskoj 15, koji nisu radili u skladu sa gradskom Odluku o radnom vremenu.

Naime, Komunalna inspekcija opštine Stari grad nastavila je sa redovnom kontrolom rada ugostiteljskih objekata u Cetinjskoj ulici i ove godine, pa komunalni inspektori svakog vikenda, u noći između petka i subote i subote i nedelje, kontrolišu njihov rad, uz asistenciju Policijske stanice Stari grad.

Beogradska vlast utišava kafiće

Od tih osam prekršajnih naloga, jedan, u iznosu od 37.500 dinara plaćen je u roku od osam dana, dok su ostalih sedam, ukupnog iznosa 600.000 dinara, poslati Prekršajnom sudu.

------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Sve vesti