Nesreća u centru Beograda, četvoro povređenih!

Autor:

U Beogradu se jutros dogodila saobraćajna nesreća kada je vozač automobilom udario u banderu, pri čemu su četiri osobe povređene, od kojih tri teško.

Nesreća u centru Beograda, četvoro povređenih! Foto: MONDO/Stefan Stojanović

U Ulici Kneza Miloša u Beogradu došlo je do teške saobraćajne nesreće kada je vozač automobilom udario u banderu, pri čemu su četiri osobe povređene, od kojih tri teško, a dve su reanimirane.

Do te nezgode je došlo u 05:33 sati kod saveznog MUP-a nakon čega su intervenisale tri lekarske ekipe, od kojih je prva prevezla  muškarca starog 30 godina sa teškom traumom u Urgentni centar na reanimaciju, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Druga lekarska ekipa je u istu ustanovu, takođe na reanimaciju, prebacila muškarca (33), dok je drugi muškarac (35) tamo prevezen sa prelomom kuka.

Treća lekarska ekipa prevezla je muškarca starog 24 godine na odeljenje ortopedije i neurohirurgije Urgentnog centra.

Aleksinac: Autobus sleteo s puta, ima povređenih

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 19:08 sati na uglu ulica Huga Klajna i Peđe Milosavljevića na Bežanijskoj kosi, lakše povrede zadobile su dve osobe - žena (39) i muškarac (28), koji su prevezeni u KBC "Zemun".

U Karađorđevoj ulici u 23:15 sati lakše je povređen muškarac star 47 godina, vozač, koji je takođe prebačen u KBC "Zemun".

Hitna pomoć je protekle noći imala ukupno 115 intervencija od kojih 38 na javnom mestu, dok su se od hroničnih bolesnika za pomoć najviše javljali srčani sa bolom u grudima, a bilo je i šlogova i slučajeva alkoholisanih osoba.

Juče je, navela je Macura, zabeleženo 139 intervencija Hitne pomoći od čega 59 na javnom mestu uključujući šest saobraćajnih nezgoda i jedan udar strujom, koji se smrtno završio.

MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Sve vesti