On je iznenađenje u "Igri prestola"? (FOTO)

Autor:

Ovog glumca ćemo videti u novoj sezoni u ulozi koja otkriva mnogo toga!

4
A- A A+

Vilf Skolding nije naročito poznat glumac - igrao je epizodne uloge u serijama "Suits" i "Bordžije", kao i mini-seriji "The passing bells".

Oštrooki fanovi razvili su neverovatnu teoriju kojom dokazuju da će upravo on u "Igri prestola" igrati Regara Targarjena, brata Deneris i Viserisa koji je umro pre dešavanja u seriji.

Pažnja, slede spojleri!

Regar je, po najširem uverenju, otac Džona Snežnog čija je majka Lijena Stark. Pred kraj prošle sezone videli smo da je Lijena rodila Džona, nešto šapnula Edardu Starku a zatim preminula, a ni serija u produkciji HBO, ni knjige Džordža R. R. Martina nisu nam još uvek definitivno otkrili da li je Lijena zatrudnela svojom voljom ili ne.

Šta je Džon pokazao Deneris u pećini? (FOTO, VIDEO)

Lijena je bila obećana Robertu Barateonu, ali ju je Regar oteo, mada nije jasno da li je držao protiv njene volje ili su se u međuvremenu zaista zavoleli. Njena otmica jedan je od događaja koji su pokrenuli Robertovu pobunu.

Dakle - kada je počelo snimanje sadašnje sezone "Igre prestola", ovaj glumac je na Twitteru "zapratio" Ejzling Fransiozi, glumicu koja u seriji igra Lijenu. Dodao je i zvanični nalog serije, kao i glumca Lijama Kaningema (Davos Sivort).

Fanovi na Redditu tvrde da to znači da je Skolding gotovo sigurno u novoj sezoni serije, i da ćemo ga gledati u sceni venčanja ili borbe u "flešbeku" Brena Starka.

Do tada, evo šta ćemo gledati u sledećoj epizodi!

Izvor: YouTube

Sve vesti