DIRLJIVO: Ovako se "Nataša" oprostila od Smokija

Autor:

Glumica iz filma "Nataša" napisala dirljivu poruku za Ljubišu Samardžića.

6
A- A A+

Tijana Kondić, koja je igrala u filmu Ljubiše Samardžića "Nataša", na društvenim mrežama se oprostila od slavnog glumca, koji nas je napustio u petak uveče.

PREMINUO LJUBIŠA SAMARDŽIĆ

Izvor: YouTube

"Prva i glavna uloga pod rediteljskom palicom Ljubiše Samardžića. Neobjašnjivi splet okolnosti koji je doveo da mene izabereš među 500 različitih devojčica. Koliko je samo smeha bilo u prostorijama producentske kuće. Otkrio si u meni žar za glumom i ono što je tebe oduvek vodilo kako u životu tako i u umetnosti - emociju. Sećam se kako si uvek govorio da je istina ono što tražimo od glumca. Svi naši razgovori su bili veoma poučni za mene. Pokazao si mi čitav jedan svet iz kojeg ni dan danas ne pokušavam da izađem. Hvala ti za sve što si me naučio i darovitost na koju si mi skrenuo pažnju. Ostaću tvoja sedma Zlatna arena. Zbogom, dragi prijatelju," napisala je Tijana.

Ovako Tijana danas izgleda!

MONDO KOLUMNA O LJUBIŠI SAMARDŽIĆU

Ona je odabrana među stotinama naturščika za ulogu tinejdžerke koja u gradu punom korupcije pokušava da pronađe ubicu svog oca, i za to pobrala brojna priznanja - Zlatnu arenu u Puli, Zlatnu mimozu u Herceg Novom, priznanje "Najbolji naturščik" u Nišu...

KINOTECI JE POKLONIO SVE - SMOKI, HVALA!

Pogledajte šta danas radi Tijana u MONDO TV prilogu!

Izvor: MONDO

Sve vesti