Donji veš za jesen 2017.

Jesen počinje 22. septembra, ali su jesenje modne kolekcije već stigle.

 Donji veš za jesen 2017. Foto: MONDO/Goran Sivački

"Donji veš koji nosiš mora uvek biti fabulozan, čak i ako si ti jedina osoba koja će ga videti", davno je rečeno, ali važi i danas.

Fabulozan donji veš za jesen 2017. je, pre svega:

UDOBAN I ZDRAV

Ali i seksi, ne brinite.

"Donji veš se nosi ceo dan i celu noć, zato je važno da bude od materijala koji su 'zdravi', testirani da ne izazivaju alergijske reakcije, obojeni prirodnim bojama, napravljeni tako da ne zagađuju okolinu", rekli su nam u "Lindex" prodavnici u Tržnom centru "Rajićeva".

Za žene koje su operisale kancer

"Lindex" će u oktobru lansirati bruhaltere sa protezama, za žene koje su operisale kancer dojke. To je sjajna vest, s obzirom na to da je na našem tržištu izbor takvih modela do sada bio veoma slab.

Što se modela tiče, ponuda je zaista bogata i svako može da pronađe ono što će prikriti nedostatke i istaći ono najlepše na svom telu.

Tako, na primer, dublji model gaćica, koji će obeležiti sledeću sezonu, pokriva stomak, a ističe struk i čini da telo izgleda ženstveno i seksi.

Praktični su i brushalteri bez korpica, koji su veoma udobni i mogu da se nose ceo dan, ali ako odaberete model od čipke u boji kajsije - tokom celog dana ćete se osećati i privlačno, ne samo udobno.

ZAGASITE BOJE

Osim nežne oranž, jesen 2017. donosi zagasite nijanse sive, plave, bordo i zelene, uz osnovne boje, koje uvek treba da imate u svojim ormanima: belu, crnu i bež.

Pogledajte fotografije:

Da li znate da se beli donji veš ne nosi ispod bele garderobe, već samo bež, jer se stapa sa bojom naše kože i uopšte se ne providi, za razliku od belog?

NAJBOLJI PRIJATELJI NA JEDNOM MESTU

Ovo pravilo je naročito važno kada kupujete kombinezone i steznike, koje smo takođe pronašli u "Lindex" prodavnici, kao i nalepnice za bradavice, umetke za brushaltere, "nevidljive" bretele... i druge korisne dodatke, koje mnoge devojke zovu svojim "najboljim prijateljima" jer pomažu da im haljine bolje stoje, da se ništa ne providi, "ne izleti"...

Kakva mama takva ćerka

Ćerke vole da imitiraju svoje mame, a linija "Visoka moda za školarce", nudi upravo modele koji svojim dizajnom prate one za odrasle. Važnije od toga je činjenica da su svi artikli za bebe od organskog pamuka. I još nešto: kabine su dovoljno velike da majke mogu u njih da uđu sa sve kolicima za bebe, a tata ima gde da sedne i takođe uživa u porodičnom šopingu.

AKO ŽELITE DA SE POKAŽETE..

... onda odaberite crni satenski kombinezon sa čipkanim dodacima, na primer, ili bilo šta iz "Ela Em" kolekcije koja se svojim dizajnom izdvaja od ostalih modela.

Reč je o donjem vešu koji je umereno provokativni, seksi toliko da zagolica maštu...

ČIPKA JE "MUST HAVE"

Čipka će dominirati ove jeseni, naročito kada je reč o brushalterima, koji sada imaju čipku ispod grudi, ili na leđima, u vidu širih bretela.

Taj fenomenalni detalj je odličan kada brushalter mora da se vidi ispod neke haljine ili bluze, što znači da prilikom kupovine možete odmah da pravite i takve kombinacije.

Zato pogledajte, u foto galeriji, šta sve osim donjeg veša, nudi "Lindex" prodavnica u Tržnom centru "Rajićeva":

Sve vesti