Serija sa NEKOLIKO krajeva!

Autor:

Znate li zbog čega će HBO snimiti nekoliko različitih verzija poslednje epizode "Igre prestola"?

13
A- A A+

Dok se sležu utisci nakon sedme sezone hit serije "Igra prestola", HBO i glumačka ekipa pripremaju se za početak snimanja poslednje, osme sezone.

FINALE GOT: Naši utisci

Priča iz knjiga Džordža R. R. Martina biće završena najverovatnije sledeće godine, mada će možda malo "ući" i u 2019, u zavisnosti od rasporeda snimanja.

PROCURELO: Ovo je osma sezona!

Sada su producenti najavili da će snimanje biti "otegnuto" i zbog toga što moraju da snime i alternativne krajeve serije, i to iz jednog neobičnog razloga.

"Svi znaju da je 'Igra prestola' serija koju progone spojleri, koje izvori postavljaju na Internet. Zbog toga ćemo snimiti više verzija poslednje epizode, kako bismo pokušali da se izborimo sa onima koji vole da gledaocima pokvare provod. Niko, čak ni glumci, neće znati koja će od snimljenih epizoda biti 'pravi' kraj 'Igre prestola', kako bismo očuvali interesovanje do poslednjeg trenutka," navode izvori iz produkcije.

Podsetimo, spojleri sedme sezone pojavili su se još prošle jeseni, i sa "jezivom" preciznošću predstavili radnju svih epizoda do najsitnijih detalja.

Sve vesti