U Beogradu sedam saobraćajki

Autor:

U Beogradu se sinoć dogodilo šest saobraćajnih nezgoda u kojima je povređeno ukupno devet osoba, rekla je za Tanjug portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

0
A- A A+
hitna, hitna pomoć, nesreća, saobraćajka, udes, ubistvo, samoubistvo, autoput Foto: MONDO/Mihaela Šljukić Bandović Ilustracija


U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u centru Rušnja u 22.24, muškarac starosti oko 21 godinu zadobio je višestruke povrede nakon čega je prevezen u Urgentni centar.

U 22.35 na uglu Ledinačke i Dragice Pravice na Zvezdari,  u udesu su povređeni motociklista od oko 24 godine i njegova saputnica od 18 godina. Oni su prevezeni u Urgentni centar.

Na Dobanovačkoj petlji u pravcu prema Grmovcu u 22.54 dogodila se neseća u kojoj su poveđeni 40-godišnji muškarac i 33-godišnja žena, nakon čega su prevezeni u KBC Zemun.

U Ljermontovoj ulici kod MUP-a, udes u kom je povređen pešak starosti od 31 godinu. On je prevezen u Urgentni centar.

Dete teško povređeno u nesreći!

U 23.57 Na Bulevaru Kralja Aleksandra, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je povređen vozač starosti od oko 30 godina koji je prevezen u Urgentni centar.

Još jedna saobraćajna nezgoda na Bulevaru Kralja Aleksandra u 05.12, kada su lakše povrede zadobili dvojica muškaraca starosti oko 25, oni su prevezeni u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas, navela je Macura, imala ukupno 104 intervencije od kojih 22 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali srčani, astmatičari i osobe sa hipertenzijom.

Juče je, prema njenim rečima, zabeleženo 140 intervencija Hitne pomoći od kojih 55 na javnom mestu, a dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda.

Sve vesti