• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đilas, 2014. godina i fontana na Slaviji (VIDEO)

Izvor Tanjug

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, u okviru kampanje za beogradske izbore 2014. godine, predstavlja novinarima projekat muzičke fontane na Slaviji.

Ona izgleda gotovo istovetno kao ova koja je pre nekoliko meseci napravljena.

"Projekat je prelep, ubrzava protocnost saobracaja na Slaviji, pravimo fontanu koja je i muzickih i svetlosnih efekata", obecao je tada Beogradanima Ðilas.

đilas
Izvor: YouTube

Taj snimak uzburkao je javnost, jer se na snimku pojavljuje i funkcioner Demokratske stranke Balša Božovic, koji je u više navrata kritikovao sadašnju gradsku vlast zbog izgradnje fontane.

"Odluka da se gradi preskupa fontana i da se grad dva meseca pre Nove godine osvetli punom snagom, dok novca nema za mlade talente, dokaz je bahatosti i razmetljivosti gradonacelnika i njegovih saradnika", rekao je Božovic.

Ðilas na snimku objašnjava da su pripremne radnje za rekonstrukciju Slavije završene, te da su sredstva obezbedena kroz kredite EBRD-ija.

"Želimo da pokažemo kako bi Slavija za godinu dana izgledala i kako ce izgledati 16. marta kada gradani daju poverenje onima cije radove i dela mogu da dotaknu golim rukama", tako je govorio Ðilas za vreme izborne kampanje za beogradske izbore 2014. godine.

Ovaj snimak prokomentarisao je gradonacelnik Beograda Sniša Mali, ocenjujuci da to pokazuje "pokazuje vrhunac licemerja politike Dragana Ðilasa i njegovih saradnika".

"To je vrhunac licemerja koje pokazuju i on i oni koji su radili sa njim. Jednog dana su imali predlog da se napravi ta muzicka fontana. A mi smo je napravili i to za duplo manju cenu, nego što su oni planirali da ta fontana košta. Napravili smo prelepu fontanu koja je deo trga Slavija i oni to sada kritikuju", rekao je Mali, prenosi Tanjug.

Na pitanje kako komentariše to što se na snimku vidi i funkcioner DS Balša Božovic, koji je sada jedan od najglasnijih kriticara fontane, Mali kaže da je Božovic na tom snimku bio ponosan, a sada se pravi kao da je fontana "pala sa Marsa i ne zna ništa o tome".

Evo kako izgleda nova fontana:

Muzicko-svetlosni spektakl na Slaviji (FOTO/VIDEO)

"Fontana na Slaviji medu 10 najlepših u Evropi"

Komentari 62

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

kabir bedi

ko vidi razliku izmedju lopina Djilasa, Vesica, Malog, Vucica, Tadica, Kolesara, Djelica, vlahovica, Udovicki...ima ih stotine, sve go bandit do bandita. Zasto se lozite?

Ivan

Da, samo niko nije pomenuo da je u Đilasovom projektu postojalo i nešto što se zove podzemni prolazi za pešake... Nije se čovek setio da ih samo pomeri 50 metara uz ulice.

Neko

Djilas je Doktor za ovu Gradsku Vlast daj boze da se vrati

special image