Zoranu Marjanoviću opet produžen pritvor

Autor:

Viši sud danas je produžio pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom da je prošle godine ubio svoju suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović iz Borče.

19
A- A A+Sudija za prethodno postupak je doneo rešenje o produženju pritvora do 30 dana za osumnjčenog "zbog načina i težine posledica krivičnog dela koje su dovele do uznemiravanja javnosti koje može da ugrozi nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka", rečeno je Beti u sudu.

Detalji hapšenja Zorana Marjanovića!Osumnjičeni i njegov advokati u roku od tri dana od prijema rešenja se mogu žaliti krivičnom vanraspravnom veću.

Krajem septembra Viši sud u Beogradu preinačio je rešenje o određivanju pritvora Zoranu Marjanoviću, tako što mu je pritvor odredio samo zbog uznemirenja javnosti, dok je ukinuo razlog - opasnost uticanja na svedoke.

Telo Jelene Marjanović nađeno je na nasipu u beogradskom naselju Borča 3. aprila 2016. godine.

Na teret mu se stavlja krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.Marjanović je i ranije privođen ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

On je 16. septembra na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu negirao da je ubio suprugu i ponovio sve što je i ranije govorio na saslušanjima u policiji.

Marjanović u pritvoru:Uhapšen zbog ubistva Jelene


Tada je, prema pisanju medija, rekao da je tog dana, 2. aprila 2016. bio sa suprugom i ćerkom u šetnji u Borči nakon čega je Jelena produžila na džoging a on se vratio sa ćekom kući oko 15-16 sati.

Nestanak supruge je prijavio oko 20 sati, a njeno telo je policija pronašla sutradan na nasipu u Borči.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti