Sara Jo i Aleksandar Stojanović ...

Autor:

... imaju nešto da vam poruče.

3
A- A A+

Sara Jo i Aleksandar Stojanović ubediće vas zašto da ove zime otputujete na safari u Keniji, ili u hotel od leda u Finskoj.

Ne znaš gde da otputuješ tokom zime? Želiš nešto novo i egzotično, a nemaš vremena da istrazuješ nove destinacije?

UŠĆE Shopping Center te vodi na sasvim HOT i COOL putovanja. Svi oni koji se u periodu do 30. oktobra odluče za kupovinu u UŠĆU mogu osvojiti nagradno putovanje u Najrobiji u Keniji, ili Laponiju u Finskoj.

Pored glavnih nagrada, kupci mogu osvojiti i neku od nedeljnih nagrada, a to su boravak na Kopaoniku, Vrnjačkoj Banji ili na Zlatiboru.

U utorak, 24. oktobra na Centralnom trgu centra, učesnike nagradne igre će animirati pop zvezda Sara Jo, dok će na istom mestu u sredu, 25. oktobra sportski komentator Aleksandar Stojanović na svoj prepoznatljiv način sa učesnicima komentarisati potencijalne sportske aktivnosti na ovim egzotičnim destinacijama.

Način prijave i ucestvovanja u UŠĆE nagradnoj igri je veoma jednostavan. Sve što trebate da uradite je da u period od 02.10. do 30.10. ostvarite kupovinu u iznosu od najmanje 5.000 dinara, sa najviše dva računa. Donošenjem računa na obeleženo mesto u UŠĆE Shopping Center ostvarujete pravo da popunite cep-cep karticu koju ubacujete u obeleženu kutiju u holu. Time ste stekli pravo da učestvujete u izvlačenju glavnih ili neke od nedeljnih nagrada.

Izvlačenje glavnih nagrada je planirano za 30. oktobar, kada će dvoje srećnih dobitnika osvojiti odlazak na safari u Najrobiju u Keniji, ili boravak u hotelu od leda u Laponiji u Finskoj.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti