"Hteo sam da igram Taneta, a ne Krojača!"

Autor:

Glumac je bio razočaran zbog podele uloga i Krojač mu je bio na zadnjem mestu...

12
A- A A+

Glumac Nenad Jezdić, jedna od zvezda nove serije "Senke nad Balkanom", priznaje da nije hteo da igra Krojača, već je želeo glavnu rolu, onu koju tumači Dragan Bjelogrlić. Međutim, ipak je srećan što ga je Bjela ubedio da se nađe u ulozi "šarmantnog" mafijaša koji je postao jedan od miljenika gledalaca.

"Nisam hteo da igram ulogu Krojača. 'Skromno' sam pitao Dragana: 'Ko ti je Tane, hoću ja da ga igra.' A, onda mi je on rekao: 'Pa, naravno da ja igram Taneta'", rekao je Jezdić u intervjuu za "Informer" i objasnio zbog čega je hteo baš tu ulogu:

"Zato što ti je uvek zalogaj u tuđim ustima veći, čovek je proklet, pa tako i ja. Na neki način sam bio nezahvalan, ali sreća je da mi je Bjela veliki autoritet i da me je zadržao na poziciji koju je zamislio. Krojač mi je bio zadnja opcija. Nudio mi je dve opcije u seriji - uloge Mustafe Golubića i Kaluđera... Međutim, meni je sada mnogo draga rola Krojača i hvala Draganu što ju je baš meni dodelio, a nisam imao taj osećaj kad sam počeo da radim seriju", istakao je glumac.

Najbolju srpsku seriju gledaćete 2018. godine

U poslednjoj emitovanoj epizodi, imali smo prilike da vidimo Krojača koji je pored pretnji Maji Davidović oko negativa na kojima se nalaze kompromitujuće slike generala Živkovića, imao sukob sa Tanetom u kojem je naizgled pobedio, a otkriven je i identitet njegovog šefa Kaluđera.

SENKE NAD BALKANOM: E, ovo su ŠOKOVI! (FOTO)

"Krojač je lik koji je pojam patriotizma, stradanja i žrtve kanalisao ka kriminalu u vidu svoje male osvete. On spada među sve one ljude koji su nekada zbog zanemarivanja sopstvene žrtve prešli na drugu stranu zakona. Nisu svi bili loši i nisu u ratu svi zločinci. Neka stradaju zločinci, neka pate, ali žrtve moraju da se cene. Na kraju će se ispostaviti da je moj lik crnorukac", zaključio je Jezdić.

Povezano

Sve vesti