"Deda Mraz i kompanija" u bioskopima!

Autor:

Vodimo vas na premijeru sinhronizovane komedije za mališane u subotu 9. decembra u biskopu Cineplexx Delta City od 18:30 časova.

1
A- A A+

Ako želite da osvojite karte, pošaljite nam privatnu poruku sa svojim imenom, prezimenom i naznakom "Deda Mraz" na stranici MONDO Zabava! Dobitnike ćemo odmah obavestiti o načinu preuzimanja nagrada.

Najiščekivanija novogodišnja komedija "Deda Mraz i kompanija", koju potpisuje reditelj popularnog filma "Asteriks i Obeliks: Misija Kleopatra", Alen Šaba, stiže premijerno u bioskop Cineplexx Delta City 9. decembra od 18:30 časova.

Priliku da se upuste u najveću i najsmešniju sinhronizovanu novogodišnju avanturu na velikom platnu dobila su poznata imena: jedan od najpopularnijih domaćih glumaca Nikola Kojo, pop zvezda Jelena Tomašević i mladi glumac Bojan Perić, koji će prisustvovati premijeri. Pored uživanja u filmskoj avanturi, sve mališane očekuju i pokloni iznenađenja.

Osim izvanredne glumačke ekipe sazdane od najpopularnijih francuskih filmskih imena, među kojima su Alen Šaba, Odri Tatu i Pio Marmaj, nova porodična komedija o Deda Mrazu biće začinjena vizuelnim efektima kakve smo viđali u holivudskim blokbasterima poput serijala o Hariju Poteru. Za sve one koji bi radije pogledali film na francuskom jeziku, u bioskopima Cineplexx će se od 7. decembra naći i titlovana verzija urnebesne porodične komedije.

Nova godina samo što nije, a na Severnom polu zavladala je epidemija gripa. Deda Mraz je u velikom problemu, jer je svih 92.000 vilenjaka dobilo opasnu kijavicu koja ih je prikovala za krevet. Ko će mu sada pomoći da napravi igračke za decu širom sveta? Dobri deka nema dilemu, mora otići na Zemlju u potragu za Gumedićima s vitaminom C koji će pomoći njegovim drugarima da ozdrave, kako bi spasli duh Nove godine.

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Delta City.

Izvor: YouTube

Povezano

Sve vesti