Tanjug

Aleksandar Vučić dobio preteće pismo!

Autor:

Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću danas je stiglo preteće pismo potpisano - "Pavelićevi križari, ustaški gerilci", i poslato iz Hanovera, u Nemačkoj.

204
A- A A+
aleksandar vučić, skajlajn, promocija, skyline, zgrade, kneza miloša, izraelci, investicija, investicije Foto: Mondo/Goran Sivački

Pismo koje je upućeno na Vučićevo ime stiglo je danas na Andrićev venac u trenutku dok se predsednik Srbije nalazi u poseti Kubi, rekli su iz Predsedništva Srbije za "Blic".

Pismo je napisano na lošem jeziku, kao da ga je sastavljao neko ko ne koristi redovno hrvatski jezik.

Deluje kao da je odštampano na štampaču, nema dijakritičke znake (kvačice) i puno je slovnih i pravopisnih grešaka.

"Aleksandre Vučiću, ustaške udruge dijaspore poručuju: Za dom spremni! Sprema se nova Oluja i Bljesak. Naš ustaški poglavnik i vođa bio je i ostao Ante, a prezime mu dobro znate Pavelić Ante. Borac za katoličanstvo protiv pravoslavlja. Pavelićevi križari ustaški gerilci svim četnicima poručuju: za vas četnike imamo tri milijarde metaka. Ubit ćemo trećinu svih Srba, a drugu trećinu deportirati ćemo u logore i poslednju trećinu natjerati ćemo u katoličanstvo ono što ste nekad bili. Srpske žene ćemo silovati da rađaju ustaške križare i gerilce", piše u pismu.

Uz pismo je stigla i fotografija na kojoj su Adolf Hitler, Ante Pavelić i Herman Gering.

PRIVEDENE: Majka i kćerka "pretile Vučiću"

Vučić se u subotu vraća iz posete Kubi gde je boravio na poziv kubanskog predsednika Raula Kastra.

Povezano

Sve vesti