Ma kakav Dan zaljubljenih, čekaj dan oralnog...

Autor:

... zadovoljavanja! Kažu mnogi muškarci i raduju se. Da li znate kada je "praznik za njegovo veličanstvo"?

U mnogim zemljama u svetu je 14. februar praznik kada se razmenjuju ljubavne poruke, pokloni, kada se parovi vere ili venčavaju.

I u Srbiji mnogi obeležavaju ovaj praznik, pa su ovih dana i naše prodavnice pune prigodnih poklona za Dan zaljubljenih, restorani nude romantične večere za dvoje, bioskopi i pozorišta na svojim repertoarima imaju sadržaje ljubavnog karaktera.

Ovo nije prvi praznik koji smo "uvezli", s obzirom na to da mnogi slave i Noć veštica 31. oktobra.

Međutim, zanima nas koje ćemo još "tuđe" praznike da prisvojimo. Možda i Dan bifteka i oralnog zadovoljavanja, koji se "slavi" tačno mesec dana nakon Dana zaljubljenih - 14. marta?

Nezvanično ovaj "praznik" zovu i Danom zaljubljenih samo za muškarce, a ideja se rodile u Americi, što smo mogli i da pretpostavimo. Toliko je popularan da imaj i svoj sajt, Facebook i Instagram, a i neke poznate ličnosti ga javno podržavaju, na primer Kristina Agilera.

Mada, ima i onih koji ga doživljavaju antifeminističkim i seksističkim.

Nego - kako se to uopšte slavi?

Pa, s obzirom na to da se muškarci, navodno, mnogo trude 14. februara da svojim damama ulepšaju Dan zaljubljenih, očekuje se da im devojke i žene uzvrate istom merom mesec dana kasnije - da im spreme dobar biftek, najmanje je što tog dana treba da urade.

Izvor: YouTube/Damo Nozero

Ali, srećom, postoji nešto MNOGO VAŽNIJE što oni koji slave Dan bifteka i oralnog zadovoljavanja treba da urade - da doniraju novac organizacijama koje se bore protiv karcinoma dojke, zalažu se preventivne preglede i rano otkrivanje, za istraživanje novih lekova i metoda za lečenje ove opake bolesti.

Lepo je to, kažu žene, ali se time nisu zadovoljile već su izmislile još jedan praznik. Ne, ne Dan žena koji se obeležava 8. marta, već Dan piletine i "lizanja", koji se obeležava već sutradan 15. marta.

Ne moramo da vam objašnjavamo šta se tog dana "slavi" i kako - dovoljno ste veliki da znate i sami.

Nego, da vas pitamo - da li ćete slaviti sve predstojeće "praznike"? Pišite nam o tome u komentarima...

A pogledajte i MONDO TV prilog u kojem poznati otkrivaju da li slave Dan zaljubljenih:

Izvor: MONDO

Pročitaje i ovo:

Dan zaljubljenih: Vulgarni proizvod Zapada?

Dobra prilika da provališ da li te vara

Kako se Dan zaljubljenih slavi širom sveta

Zašto ne volim Dan zaljubljenih

Povezano

Sve vesti