Cetinjanka obožava Mila: On je gospodar Crne Gore!

Autor:

Upoznajte ženu koja obožava Mila Đukanovića i stalno nosi zastavu SAD. Cetinjanka Slavka Raičević srećna zbog nove pobede Mila. "Pobedio je naš vođa", kaže Slavka, a američkoj ambasadorki u Crnoj Gori obećava plac u Katunskoj nahiji!

Cetinjanka obožava Mila: On je gospodar Crne Gore! Foto: MONDO/Gordana Bojanić

/tekst i fotografije: Nikoleta Vukčević i Gordana Bojanić, www.mondo.me/


Još jednu pobedu Mila Đukanovića na izborima u Crnoj Gori (ovog puta predsedničkim) u nedelju uveče je iz njegovog izbornog štaba pratila Slavka Raičević sa Cetinja, jedna od najvatrenijih pristalica vladajuće Demokratske partije socijalista i njenog lidera.

Kao i na mnogim prethodnim izborima, Slavka se i u nedelju uveče pojavila u izbornom štabu DPS, u majici sa likom Đukanovića i ogrnuta američkom zastavom.

Naše koleginice iz Podgorice (www.mondo.me) popričale su sa Slavkom u trenucima velikog slavlja Đukanovića, DPS i njihovih pristalica.

Slavka, zašto baš američka zastava?

"Amerika nas je uvek podržavala i sada veliku i istinsku podršku daju gospodaru Crne Gore Milu Đukanoviću. Volim Ameriku kao Crnu Goru! Hoću da dam američkoj ambasadorki veliki deo imanja u Katunskoj nahiji. Mene su tukli zbog ove zastave, otimali mi je, ali im nikad nisam dala da mi je ponesu. Ova je zastava baš iz Amerike", rekla je Slavka Raičević u razgovoru za MONDO.

A otkud tolika ljubav prema jednom političaru, prema Milu Đukanoviću?


"I ranije je bilo ljudi i junaka, ali malo njih je bilo kao Milo. Narod Mila istinski podržava i ne samo oni što su bogati, nego mi, mi što imamo malo manje para. Da nije Mila, šta bi bilo sa Crnom Gorom?", pita se Slavka koja Đukanovića podržava decenijama.

Milo Đukanović od "Slobinog đaka" do večne vlasti

FOTOGALERIJA

Vidno uzbuđenja, ona nije mogla da objasni šta misli da bi se desilo sa državom da Đukanović nije pobedio, ali je ubeđena da to "ne bi bilo dobro ni u kom slučaju".

Ona veruje da u ovom trenutku nema nikoga ko bi mogao da zameni lidera DPS-a i pita se da li su ostali predsednički kandidati izabrani "namerno" jer, prema njenom mišljenju, iako su školovani, nemaju "šlifa" za vođenje države.

Izvor: MONDO/www.mondo.me


Među ostalim kandidatima gospođi Raičević se najviše dopala kandidatkinja opozicione Socijaldemokratske partije (ova stranka je nekada bila u vladajućoj koaliciji sa DPS) Draginja Vuksanović (inače, prva žena predsednički kandidat u Crnoj Gori), ali su se, kako kaže, mimoišli oko situacije koju je nazvala "Milo - Ranko (Krivokapić, lider SDP)".

"Ranko se obrukao, naš je, Katunjanin iz Crne Gore. Nije trebalo ovako sa Milom da postupi, jer mu je Milo dao sve. Znate kako je kad se nekome da sve, pa mu se da i poverenje i čast i vlast, sve mu se da, a on ovako postupi. To mu ne valja", ljuta je Slavka i na Ranka Krivokapića, nekadašnjeg predsednika Skupštine Crne Gore.

Razmimoilaženje Đukanovića i Krivokapića u političkim stavovima još teže pada jer je lider SDP-a Katunjanin.

"Da je u pitanju neko sa severa, lakše mi bilo. Ovako ispadoše ovi sa severa bolji nego mi iz Katuske nahije, to mi je muka“, kaže Slavka Raičević.

Novo viđanje je zakazala za 27. maj kada se u Podgorici budu održavali lokalni izbori, a na kojima će, veruje, još jednom pobediti DPS.Povezano

Sve vesti