Prevrtanje na autoputu, vozač teško povređen

Autor:

Muškarac starosti oko 41 godinu teško je povređen u saobraćajnoj nezgodi nakon što se njegov automobil prevrnuo na autoputu.

0
A- A A+
Ilustracija Foto: MONDO/Mihaela Šljukić Bandović Ilustracija

Udes se dogodio na autoputu za Zagreb kod Ikarbusa u 23.32. Vozač je, kako je Tanjugu rekla portparolka Hitne pomoci Nada Macura,  bio ugruvan usled prevrtanja automobila i imao je povrede glave vrata i tela.

Na licu mesta su bili prisutni vatrogasci, saobracajna policija i hitna pomoc, a muškarac je prevezen na Urgentni centar.

U ulici Milana Rakica u 19.13 kod broja 125 došlo je do udesa u kojem je povređena žena starosti oko 30 godina koja je prevezena u Urgentni centar.

Udes na Ibarskoj: Stradali biciklista i vozač

U udesu koji se dogodio u 19.21 na iskljucenju sa Pančevackog mosta lakše su povređeni trojica muškaraca starosti oko 39, 23 i 18 godina i prevezeni su u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas zabeležila 100 intervencija od kojih 19 na javnom mestu, dok su se za pomoć javljali svi hronični bolesnici.

Juče u toku dana zabeleženo je 130 ntervencija od kojih 44 na javnom mestu kao i tri udesa i jedan pad sa visine koji se dogodio u Carigradskoj ulici.

Muškarac starosti oko 67 godina u 9.25 juče je zadobio otvoreni prelom karlice tokom rušenja kuće na Dorćolu u Carigradskoj ulici, navela je Macura.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti