Pritvor za pokušaj otmice deteta u Borči!

Po zahtevu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu sud je odredio pritvor do 30 dana P.Lj. (40) osumnjičenom da je u nedelju u Borči na silu pokušao da jednu maloletnicu uvuče u svoj automobil.

2
A- A A+
policija, nesreća, saobraćaj, rotacija, saobraćajna policija, saobraćajac, milicija, patrola, Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

On je devojčicu navodno pokušao da uvuče u automobil pošto je prethodno odbila njegovu ponudu za sladoled.

Beogradski mediji pišu da se devojčici predstavio kao teniser.

P.LJ. je određen pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo, precizirala je za Tanjug portparol tužilaštva Aleksandra Đenadić.

Krivičnom prijavom P.Lj. se tereti za protivpravno lišenje slobode i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, jer je prilikom hapšenja pružao otpor policajcima i naneo im lake telesne povrede.

Drama u Borči: Sprečen pokušaj otmice deteta

On je, kako se sumnja, 30. aprila oko 20 časova ponudio maloletnoj devojčici sladoled, a potom, pošto ga je ona odbila, pokušao protiv njene volje da je uvuče u svoj automobil, saopštila je policija u utorak.

Policijski službenici, koji su došli odmah po pozivu njene majke, savladali su i uhapsili osumnjičenog, koji je tom prilikom pružao otpor.

Mediji su preneli da je u pitanju devojčica od 12 godina.

Povezano

Sve vesti