GOLA Karleuša navija za srpsku reprezentaciju!

Autor:

S obzirom na to da je njen muž trenutno na Mundijalu, pevačica se potrudila da mu na sve načine pokaže koliko ga podržava

34
A- A A+

  "Mala od skandala" Jelena Karleuša još jednom je pokazala zbog čega joj je takav epitet dodeljen. U bojama srpske trobojke iscrtane bodi artom Karleuša je pozirala kao nijedna žena fudbalera na Mundijalu - gola.

"Verujem ne samo da ćemo proći grupu već da ćemo iznenaditi ceo svet. U sportu je sve moguće. Neimar? On je svestan ko će ga čuvati. Pored Duška se ni Ronaldo nije naigrao jednom prilikom pa neće ni Neimar", istakla je tom prilikom Jelena u intervjuu za "Srpski telegraf".

Postoji mesto gde Srbi i Albanci mogu zajedno

Na pitanje šta očekuje od prve utakmice Srbije na Mundijalu, Karleuša je odgovorila:

"Ništa manje od pobede se ne očekuje. Naši važe za favorite i tim pre smo rasterećeniji i imamo veći motiv da pokidamo. Duško je u formi života i na vrhuncu karijere. Pošto ga najbolje poznajem mogu samo da kažem da takvu želju i motivaciju nema niko. Ima sve razloge sveta da zajedno sa ekipom pokaže zašto je najbolji defanzivac."

Kolarov: Najteži mogući meč, ali znamo ko smo

Karleuša se osvrnula i na podršku sa tribina koje će imati žuto zeleni.

"Brazilke su smešne za nas. Pokazaćemo im to 27. u Moskvi. One po estetici mogu da peru prozore kod nas na ulici, mi smo za njih klasa."

Našla si se u najužem krugu najseksi žena fudbalera sveta. Hoćeš li opravdati tu titulu u Moskvi?

"Ja idem u Moskvu da opravdam to prvo mesto na kojem se nalazim. U Moskvu idem da navijam i donosim sreću. Duškov tim nikada nije izgubio kada sam ja na tribini", zaključila je Karleuša.

Pogledajte jednu od nagih fotografija na Jeleninom Instagram profilu OVDE.

Kako sam iskočio iz voza za Srbiju u poslednji čas

Srpska reprezentacija će u nedelju, 17. juna u 14 časova, odigrati prvu utakmicu na Mundijalu u Rusiji protiv Kostarike.

Povezano

Sve vesti