Texas - pomeren koncert!

Autor:

Umesto na Arsenalu, škotski bend nastupiće u Beogradu, evo i kada!

Škotski bend Texas saopštio je da zbog trenutnog zdravstvenog stanja pevačice Šarlin Spiteri ipak neće nastupiti 22. juna na Arsenal Festu 08 u Kragujevcu. Umesto njih na Main Stage-u Arsenala u predviđenom terminu od 23:15 nastupiće retro-pop bend Jinx.

"Nažalost, zaista nam je žao što moramo objaviti da zbog trenutnih problema sa zdravljem Šarlin, naši nastupi ove nedelje u Srbiji i Makedoniji moraju biti otkazani. Šarlin je naloženo da mora da odmara deset dana... Razočarani smo što nastup u Kragujevcu nije mogao da bude pomeren, ali nadamo se da će naši srpski fanovi biti u mogućnosti da dođu na naš koncert u Beogradu," poručio je bend na svom Facebook profilu.

Texas će u Beogradu nastupiti 29. septembra, i to u Hali sportova.

Šta sa već kupljenim ulaznicama?

Arsenal fest je saopštio da svi koji su kupili ulaznicu samo za 22. jun, ukoliko žele mogu da je vrate na prodajnom mestu na kome su je kupili. Pošto je u pitanju festivalska ulaznica ona neće važiti za novi koncert Texas u Beogradu, koji neće biti u organizaciji Arsenal Festa.

Spiteri je početkom juna bila iznenada kratko hospitalizovana zbog zdravstvenih problema, kada je povredila kičmene pršljenove, pa je tada Texas otkazao predviđene nastupe u Norveškoj i Švedskoj.

Iako je isprva izgledalo da se pevačica oporavila, i bend je održao koncerte u Lionu 15. juna i Nimu 17. juna, na kraju je ipak odlučeno da Spiteri trenutno ipak nije dovoljno spremna da nastavi sa turnejom.

U dosadašnji termin Jinx na Arsenalovom Garden Stage-u 22. juna biće pomeren nastup benda Nipplepeople od 02:00, a potom od 03:15 nastupa Del Arno bend.

Povezano

Sve vesti