I droga i pogrešni muškarci, a sad… (FOTO)

Autor:

Napravila je "revoluciju" u svetu mode i inspiriše žene širom sveta da zavole svoje telo.

I droga i pogrešni muškarci, a sad… (FOTO) Foto: Guliver/Getty Images, Neilson Barnard

Manekenka koja promoviše pozitivan stav prema ženskom telu bez obzira na konfekcijski broj, ispričala je da je, iako je danas mnogi doživljavaju kao "anđela", imala i buntovni period, i to kada se sa 17 godina preselila u Njujork da pokuša da napravi karijeru u svetu mode.

"Koristila sam droge, imala seks sa pogrešnim muškarcima, jela pogrešnu hranu, nisam vežbala i nisam vodila računa o svom duhovnom razvoju", ispričala je Ešli Grejem za Harper's Bazaar, prenosi britanski "Metro".

Tada se za dve godine ugojila deset kila, i agenti su joj govorili da zaboravi na manekensku karijeru.

"Pozvala sam mamu i rekla joj da se vraćam kući i da neću više ovo da radim", ispričala je lepotica i dodala da joj je majka tad rekla nešto što joj iz današnje perspektive deluje kao proročanstvo: "Rekla mi je 'ne možeš, tvoje telo će promeniti život nekome jednog dana'."

U intervjuu se Ešli osvrnula i na druge probleme koje je imala tokom odrastanja, borila se sa disleksijom, i nije imala lako detinjstvo.

Razzle dazzle em!#Dazzle

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Danas, ona je najpoznatija plus-sajz manekenka, ima sosptvenu liniju kupaćih kostima i donjeg veša… Ušla je u istoriju kao prva buca koja se pojavila na naslovnici "Sports ilustrejteda".

Ona promoviše pozitivan stav prema telu i poručuje devojkama da se osećaju dobro u svom telu, mada mnogi to pogrešno shvataju kao promovisanje gojaznosti. Ponekad se zbog toga nađe i na meti kritika, ali ona ne haje, već redovno trenira da bi se dobro osećala i širi pozitivnu energiju.

"Shvatila sam da ako ja samu sebe ne volim, niko drugi neće moći da me voli", kaže ona.

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Pogledajte fotografije:

Džabe ste je pljuvali… (VIDEO)

"Ne vežbam da bih smršala!"

Još jedan "plus" kod plus-sajz modela

"Teško mi je..."

Seksi? (FOTO, VIDEO)

Sve vesti