I droga i pogrešni muškarci, a sad… (FOTO)

Autor:

Napravila je "revoluciju" u svetu mode i inspiriše žene širom sveta da zavole svoje telo.

Manekenka koja promoviše pozitivan stav prema ženskom telu bez obzira na konfekcijski broj, ispričala je da je, iako je danas mnogi doživljavaju kao "anđela", imala i buntovni period, i to kada se sa 17 godina preselila u Njujork da pokuša da napravi karijeru u svetu mode.

"Koristila sam droge, imala seks sa pogrešnim muškarcima, jela pogrešnu hranu, nisam vežbala i nisam vodila računa o svom duhovnom razvoju", ispričala je Ešli Grejem za Harper's Bazaar, prenosi britanski "Metro".

Tada se za dve godine ugojila deset kila, i agenti su joj govorili da zaboravi na manekensku karijeru.

"Pozvala sam mamu i rekla joj da se vraćam kući i da neću više ovo da radim", ispričala je lepotica i dodala da joj je majka tad rekla nešto što joj iz današnje perspektive deluje kao proročanstvo: "Rekla mi je 'ne možeš, tvoje telo će promeniti život nekome jednog dana'."

U intervjuu se Ešli osvrnula i na druge probleme koje je imala tokom odrastanja, borila se sa disleksijom, i nije imala lako detinjstvo.

Razzle dazzle em!#Dazzle

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Danas, ona je najpoznatija plus-sajz manekenka, ima sosptvenu liniju kupaćih kostima i donjeg veša… Ušla je u istoriju kao prva buca koja se pojavila na naslovnici "Sports ilustrejteda".

Ona promoviše pozitivan stav prema telu i poručuje devojkama da se osećaju dobro u svom telu, mada mnogi to pogrešno shvataju kao promovisanje gojaznosti. Ponekad se zbog toga nađe i na meti kritika, ali ona ne haje, već redovno trenira da bi se dobro osećala i širi pozitivnu energiju.

"Shvatila sam da ako ja samu sebe ne volim, niko drugi neće moći da me voli", kaže ona.

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Pogledajte fotografije:

Džabe ste je pljuvali… (VIDEO)

"Ne vežbam da bih smršala!"

Još jedan "plus" kod plus-sajz modela

"Teško mi je..."

Seksi? (FOTO, VIDEO)

Povezano

Sve vesti