PRVI PUT U SRBIJI: Studentska kartica za popust

Autor:

Studenti Visoke medicinske škole strukovnih studija u Ćupriji prvi u Srbiji dobili su studentsku karticu koja će im omogućiti brojne pogodnosti.

1
A- A A+
pokrivalica, pokrivalice, sniženje, prodavnica, odeća, butik poust popusti cene cena Foto: Mondo/Goran Sivački

Kartica je promovisana u sredu na otvaranju studentskog kluba Parlamenta Visoke medicinske škole strukovnih studija, a direktor Hristos Aleksopulos izjavio je da je poboljšanje standarda i omogućavanje što većeg broja benefita studentima uvek bio prioritet te škole.

300

Studentski klub pod nazivom "300" osnovan je povodom dvadesetogodišnjice Visoke medicinske škole strukovnih studija Ćuprija u ime dugogodišnjeg postojanja i velikog broja studenata koji je od 1998. god prošao kroz ovu ustanovu.

Studentski život čine i aktivnosti studenata van nastave jer škola vodi brigu o njima ne samo u sticanju znanja nego i o kvalitetu života uopšte, saopšteno je iz Visoke škoe.

Tom prilikom studentima je prezentovana i svečano uručena prva studentska kartica u Srbiji kojom će ostvariti brojne popuste u prodavnicama i uslužnim objektima, kao i slobodan ulaz na kulturnim manifestacijama, događajima i koncertima.

"Nama su studenti uvek bili na prvom mestu i briga o njihovom obrazovanju je naš osnovni cilj. Međutim, naša je obaveza da brinemo i o uslovima života studenata koji iz cele Srbije dolaze u našu ustanovu i u naš grad. Mi smo tu da im pružimo dom van njihovog doma", rekao je Aleksopulos.

Prva privatna firma koja je izašla u susret i odgovorila pozivu škole je kafe klub Plate koji je omogućio studentima prostor gde će osim širenja duha mladosti i zabave moći po sniženim cenama da konzumiraju pića, organizuju proslave, skupove i tradicionalne studentske žurke sredom.

Upućen je poziv svim firmama koje žele da doprinesu i obezbede povlastice za studente Visoke medicinske škole strukovnih studija u Ćupriji, čime će dobiti priliku da ostvare marketing na sajtu kluba kao i na flajerima u školskom časopisu i oglasnim tablama škole.

U školi očekuju da će personalizovana kartica za studente zaživeti najpre u okruženju, a zatim i u celoj Srbiji i da će i ostale ustanove prepoznati važnost ovakvog načina brige o populaciji koja je budućnost naše zemlje.

Povezano

Sve vesti