"Ana Brnabić je 10 puta pametnija od Jeremića"

Autor:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osudio je danas tvit predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića da je premijerka Srbije Ana Brnabić "kreatura koja se sticajem vanredno nesrećnih okolnosti našla na čelu Vlade Republike Srbije".

8
A- A A+


"Ona (Ana Brnabić) je 10 puta pametnija, 50 puta moralnija i časnija, a 100 puta vrednija od njega (Vuka Jeremića), a da ne pričam koliko puta stručnija", kazao je Vučić novinarima u Šidu.

Dodao je i da Brnabićeva nije ništa uradila protiv Srbije, a da je Jeremić uništio priliku Srbije da sačuva Kosovo i Metohiju.

Vuk Jeremić je objavio juče na svom Twitter nalogu: "Kreatura koja se sticajem vanredno nesrećnih okolnosti našla na čelu Vlade Republike Srbije sebi dozvoli da kaže da po pitanju Kosova 'mi u ovom trenutku nemamo zvaničan stav'. Nedavno je za nemačke medije izjavila da je “Kosovo nekad bila Srbija. Besprizorna štetočina."


Vučić je negirao i navode Vuka Jeremića da planira da za 4. novembar raspiše referendum o Kosovu zajedno sa vanrednim parlamentarnim izborima.

On je novinare u Šidu upitao da li je ta informacija Jeremiću "javljena iz katarske ambasade u Berlinu i da li su mu ponovo slali pare ili šta već - javili za 4. novembar"."Molim Vas zapamtite. Rekao je 4. novembar. Referendum o čemu? Izbori, kojim povodom? Što se njemu hoće ili se tada vraća iz Njujorka i Irske. Ili stižu opet pare iz neke ambasade.To je sve javio neko - CIA, BIA, MIA. Sve te gluposti slušate svaki dan od tih nesrećnika koji ne znaju šta će sa sobom", kazao je Vučić.

Jeremić je nedavno izjavio da predsednik Srbije Aleksandar Vučić planira da za 4. novembar raspiše referendum o Kosovu zajedno sa vanrednim parlamentarnim izborima.

"Ja sam za razgraničenje sa Albancima"Povezano

Sve vesti