OBRT: Harvijeva žrtva silovala maloletnika?!

Autor:

Glumica Azija Arđento, koja je razotkrila Harvija Vajnstina, prinudila maloletnika na intimne odnose!

Italijanska glumica Azija Arđento, jedna od najistaknutijih aktivistkinja pokreta #MeToo, optužena je za silovanje maloletne žrtve!

Arđento, koja je prošlog oktobra javno ispričala da ju je Harvi Vajnstin silovao, platila je tada maloletnom Džimiju Benetu 380.000 dolara da ne otkrije šta su radili u hotelskoj sobi, prenosi "Njujork tajms".

Azija vikala u Kanu: Ovde vrbujete žrtve!

Arđento (42) i Benet, koji je 20 godina mlađi od nje, igrali su zajedno u filmu "The heart is deceitful above all things", u kojem je ona igrala njegovu majku koja se bavi prostitucijom.

Hell Awaits #Slayer

A post shared by asiaargento (@asiaargento) on

Benet je hteo da prijavi da ga je glumica u hotelskoj sobi najpre ljubila, zatim mu dala alkohol iako je imao samo 17 godina, a onda ga primorala na više intimnih činova.

Azija mu je platila 380.000 dolara da nikada ne progovori o tome, a sada je "Njujork tajms" došao do sudskih dokumenata podnetih te 2013, kada se slučaj odigrao.

Ovako Džimi izgleda danas.

forgot about this gem @cocoloberg

A post shared by bennett. (@jimmymbennett) on

Osim kampanje #MeToo, Azija je proteklih meseci iz još jednog razloga bila u fokusu interesovanja javnosti. Bila je nekoliko godina u vezi sa slavnim TV kuvarom Entonijem Burdejnom, koji se nedavno obesio iz još uvek nepoznatih razloga.

Two weeks without you

A post shared by asiaargento (@asiaargento) on

Pogledajte još: SAMO U BEOGRADU - pomen za Burdejna!

Povezano

Sve vesti